Despre PDM și colectarea semnăturilor

„Aista care a fost la noi, „nedanoșenîi” pațanu ista Serioja Sîrbu a spus că ei au început cu două săptămâni înainte să colecteze semnături. Nu am auzit explicația de la CEC. Dacă au început mai înainte, e deja o încălcare”.

Despre transpirația lui Usatîi

„Miei îmi e lehamite să-l comentez pe Usatîi. El singur nu se poate comenta pe dânsul. Mă uitam aseară la cine a fost în emisiune, ștergea sudoarea de pe frunte apoi mâinile de pantaloni și tot așa”.

Despre Corina lui Ghimpu

„Nici pe Ghimpu, nici pe Corina, nici nu vrem să auzim. Despre care Corină, despre care candidat putem discuta. Nu ne interesează niciunul dintre ei. Noi o să le spunem ce merită”.

Cine și la ce nuntă joacă

„Dacă ar fi om „poriadocinîi și normalinîi”, ei nu s-ar implica. Ei ar vedea că nu e nunta lor. Lor le trebuie ei să se promoveze. Primul candidat, Lupu, noi l-am crescut. Al doilea, Dodon, toto noi l-am crescut și ne-a trădat. Cum din trădători de ăștia să facem președinte?”.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!