Compania IT „Endava” fuzionează cu o altă companie de inginerie „ISDC”

Compania IT „Endava” fuzionează cu o altă companie de inginerie „ISDC”

Compania privată de servicii IT Endava a anunțat fuziunea cu compania de inginerie software ISDC. Astfel în urma contopirii celor două organizații numărul total de angajați va crește la circa 3300 în sediile din Marea Britanie, Olanda, Germania și SUA, și centre de livrare în România, Serbia, Macedonia, Republica Moldova, Bulgaria și Columbia, transmite Agora cu referire la endava.com.

Contopirea celor două companii va consolida capacitatea Endava de a deservi baza de clienți din ce în ce mai mare la nivel mondial, care include unele dintre cele mai cunoscute branduri din lume în domeniile: finanțe, asigurări, telecomunicații, media, tehnologie, retail și călătorii. Aceasta fuziune este o urmare a unei serii de fuziuni și achiziții efectuate de Endava în ultimii 3 ani în toată Europa și America de Nord.

„Cu Endava, sperăm să ne unim forțele și să continuăm tradiția noastră de a furniza software de înaltă calitate prin cunoștințele noastre profunde și relații de încredere cu clienți. Avem același ADN și model de afaceri. Suntem fidenli în abordarea noastră la dezvoltarea aplicațiilor și împărtășim un mod agil de lucru și valori similare”, a declarat directorul executiv ISDC, Eddy Vermeire.

Publicitate

„Contopirea celor două companii va crește valoarea pe care Endava o furnizează clienților săi prin valorificarea patrimoniului nostru în sectorul financiar și expertiză în tehnologii avansate. Scopul nostru este de a oferi clienților noștri un acces mai mare din partea profesioniștilor de talie mondială din sfera IT și de a oferi oportunități de carieră oamenilor, asta în timp ce ne propunem să rămânem recunoscuți ca un angajator prioritar pe piețele pe care ne desfășurăm activitatea”, a declarat șeful executive al companiei Endava, John Cotterell.

ISDC este o companie de inginerie software care-și propune să elaboreze soluții software de înaltă calitate care îmbunătățesc activitatea digitală a clienților lor. ISDC are 25 de ani de experiență în realizarea proiectelor IT de la etapa inițială la cea finală (modernizare, integrare, migrație) cu echipele din România și Bulgaria. Având relații de lungă durată cu clienții săi, ISDC și-a construit un portofoliu extins de expertiză cu multe proiecte de succes în domeniile precum managementul aplicațiilor, analiză avansată și servicii de expertiză. ISDC se centrează mai mult pe servicii financiare, dar portofoliul include, de asemenea, clienți inovatori și din alte industrii.

La rândul său, Endava este o companie de servicii IT, cu peste 15 ani de experiență de lucru cu cele mai avansate companii mondiale din domeniile finanțe, asigurare, telecomunicații, media, tehnologie, companiile de retail și de turism, ajutându-le să-și evolueze și să-și transforme afacerile pentru a satisface nevoile actuale și de viitor ale clienților săi. Endava are peste 3.000 de angajați în oficiile din America de Nord și Europa de Vest, dar și centre de livrare în România, Moldova, Macedonia, Serbia și Columbia.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal