În prima zi de concurs, participanții au trebuit să interpreteze cântece din filmele străine. „Brio Sonores” a cântat piesa „All for Love” semnată de Bryan Adams, Robert John "Mutt" Lange și Michael Kamen din filmul „Cei trei muschetari” (1993).

A doua zi de concurs a fost „Ziua duelurilor”, în care participanții au cântat în duet cu interpreți celebri ai muzicii ruse și străine. „Brio Sonores” împreună cu cântărețul rus Stas Pieha a interpretat piesa „Одна звезда”.

În a treia „Zi a premierelor”, participanții au trebuit să interpreteze propriile piese noi. „Brio Sonores” a apărut pe scenă cu piesa „Your Wings”.

În total, după trei zile de concurs, formația din Republica Moldova „Brio Sonores” a acumulat 411 de puncte și a împărțit locul cinci cu formația din Rusia „N.E.V.A”.

Primul loc a fost împărțit între croatul Dino Jelusić și italianul Valter Ricci (425 puncte), pe locul doi s-a situat interpreta ucraineană, Galina Bezruk (424 de puncte), iar pe locul trei georgianul Gheorghe Nabibadze (420 de puncte).

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!