În prima zi de concurs, participanții au trebuit să interpreteze cântece din filmele străine. „Brio Sonores” a cântat piesa „All for Love” semnată de Bryan Adams, Robert John "Mutt" Lange și Michael Kamen din filmul „Cei trei muschetari” (1993).

A doua zi de concurs a fost „Ziua duelurilor”, în care participanții au cântat în duet cu interpreți celebri ai muzicii ruse și străine. „Brio Sonores” împreună cu cântărețul rus Stas Pieha a interpretat piesa „Одна звезда”.

În a treia „Zi a premierelor”, participanții au trebuit să interpreteze propriile piese noi. „Brio Sonores” a apărut pe scenă cu piesa „Your Wings”.

În total, după trei zile de concurs, formația din Republica Moldova „Brio Sonores” a acumulat 411 de puncte și a împărțit locul cinci cu formația din Rusia „N.E.V.A”.

Primul loc a fost împărțit între croatul Dino Jelusić și italianul Valter Ricci (425 puncte), pe locul doi s-a situat interpreta ucraineană, Galina Bezruk (424 de puncte), iar pe locul trei georgianul Gheorghe Nabibadze (420 de puncte).