Îndemnul Agora pentru cei ce se simt lezați în drepturi: Trimiteți scrisorile pe adresa redacției, nu a reporterilor

Îndemnul Agora pentru cei ce se simt lezați în drepturi: Trimiteți scrisorile pe adresa redacției, nu a reporterilor

Ne-am lansat ca un portal de știri cu profil economic. Ulterior am constatat că în Republica Moldova e mult mai dificil să scrii doar despre economie, fără incursiuni în politic sau social. Sunt mult prea dependente unul de altul aceste domenii. Așa că am decis să fim o instituție media de calitate care prezintă principalele evenimente din țară și nu numai în timp real. Punem bazele unei televiziuni online şi publicăm nu doar ştiri text, dar dezvoltăm şi proiecte video de autor, care să ofere publicului o viziune de ansamblu și complexă asupra evenimentelor zilei.

În acest an am lansat mai multe proiecte de acest fel. „Dosarul presei”, din ocazional a devenit săptămânal. Am lansat Sinteza Zilei în format video. În fiecare zi de luni până vineri, de la 16.45 în doar 3 minute afli tot ce s-a întâmplat pe parcursul zilei. Un alt proiect - „Principii și Valori” - este o emisiune care își propune să analizeze cele mai importante evenimente, așa cum încă nu au fost analizate.

Suntem mândri de aceste realizări în echipă, pentru că munca noastră înseamnă pasiune și multă energie pozitivă.

Publicitate

Aceste proiecte au atras atât reacții pozitive, cât şi mai multe nemulțumiri, unele inclusiv din sfera politică. Mai grav este că într-unul din cazuri scrisoarea în care s-a solicitat dezmințirea anumitor informații, prezentarea scuzelor publice și achitarea unor despăgubiri morale, a fost expediată pe adresa de domiciliu a reporterului Agora. În opinia redacției acest lucru este inacceptabil.

Agora ca instituție media își asumă responsabilitatea pentru toate știrile și materialele difuzate și îi îndeamnă pe toți cei care au nemulțumiri sau se simt cumva lezați în drepturi să și le exprime în adresa redacției nu a autorilor de materiale. Menționăm că i-am oferit deja un răspuns „părții vătămate” și vom soluționa acest caz fără a-l face public. Suntem în perioadă electorală şi nu vrem să ne victimizăm sau să facem raiting, fie el pozitiv sau negativ, unor instituții, partide politice sau candidați independenți.

La Agora credem cu tărie că jurnalismul de calitate poate face lumea un loc mai bun.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal