Într-un moment al emisiunii, Armașu a precizat că a simțit pe propria piele nemulțumirea cetățenilor pentru transformarea găurii bănești în datorie de stat. Întrebat cum se simte după incident, Armașu a spus că nu-i ține pică agresorului.

„A fost poliția la mine pentru depoziții. Spun așa cum este: omul ăsta nu înțelege ce face, eu nu-i port supărare, nu merită. Eu nu am cerut despăgubiri nici morale, nici financiare. Eu l-am iertat, dar el a încălcat legea și trebuie să răspundă pentru huliganism”, a spus scurt Armașu.

Amintim că Donică i-a vărsat o găleată de lapte în cap ministrului Armașu vineri seara, pe 30 septembrie, când oficialul mergea pe drum neînsoțit de nimeni. Uterior, Donică a fost reținut pentru 72 de ore de poliție. Acesta a fost acuzat de huliganism și riscă o amendă de mai bine de 14 mii de lei, muncă în folosul comunității dar sau chiar închisoare până la trei ani. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!