Creditele pe termen scurt sau împrumuturile bancare?

Creditele pe termen scurt sau împrumuturile bancare?

În fiecare an, numărul companiilor de microfinanțare crește semnificativ. Se întâmplă asta și datorită faptului că moldovenii apelează tot mai des la creditele mici sau medii, care au o perioadă scurtă de rambursare. În 2015, veniturile companiilor locale de microcreditare au depășit suma de 364 milioane de lei. Cu 23 la sută mai mult decât în 2014. Cum explicăm acest lucru?

Se pare că tot mai multe persoane pun în prim-plan propriile necesități. Cu cât mai rapid obțin banii de care au nevoie, cu atât satisfacția lor e mai mare. Respectiv, se folosesc de acest serviciu în repetate rânduri. Avantajul de a acorda un credit rapid vine în detrimentul birocrației bancare.

Forza - parte a grupului Digital Finance International

Rapiditatea contează mult. Dar la fel de importantă e încrederea în partenerul care te finanțează. Grupurile internaționale sunt, în acest sens, companiile în care modovenii au în primul rând încredere.

Digital Finance International e un holding prezent în peste 15 țări. Iar compania “Credits 2 ALL” din Moldova, deținătoarea brandului Forza, este parte a grupului Digital Finance International.

Obiectivul companiei este să devină lider în domeniul microcreditării digitale din Moldova. Pentru că liderii inspiră încredere și țin cont de necesitățile clienților săi. Iată de ce, Forza este partenerul perfect pentru microfinanțare.

Credite online, doar cu buletinul, până la 3000 de lei

Forza oferă credite exclusiv online și doar cu buletinul. Aceste două avantaje poziționează brandul Forza în topul microfinanțatorilor din Moldova. Tot ce trebuie să facă persoana care dorește un credit e să solicite împrumutul online și să semneze contractul. De restul se ocupă echipa Forza.

De ce aleg clienții să ia credit anume de la Forza?

Pentru că totul e rapid. În timp ce la bancă stai în cozi mari, ți se cer prea multe acte, iar procesul este tărăgănat, clienții Forza primesc banii imediat ce îi solicită.

Pentru că e accesibil. Oricine poate lua credit de la Forza, dacă are buletin, vârsta de 18 ani și o sursă stabilă de venit.

Pentru că procesul de creditare e flexibil. Forza creditează chiar și persoane care nu pot accesa serviciile bancare. Iar un lucru de apreciat e că toate creditele Forza se eliberează fără garanții sau gaj.

Era digitală în care trăim, ritmurile vieții cotidiene nu ne mai permit să pierdem timpul la ghișee sau prin cozi. Creditele trec și ele la un nou nivel - digital. La un nivel care să ne avantajeze, să ne permită să ne concentrăm asupra dorințelor și nevoilor noastre.

Publicitate

P.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal