Lafarge Moldova, membru al grupului LafargeHolcim, are un nou director general

Lafarge Moldova, membru al grupului LafargeHolcim, are un nou director general

Începând cu 10 octombrie 2016, Jean-Michel PONS va prelua funcţia de Director General al Lafarge Moldova.   

Jean-Michel PONS este membru al echipei Lafarge din 2011, unde a deţinut diferite funcţii manageriale şi industriale în Serbia şi Algeria. Anterior, el a activat în calitate de Director Inovaţii în Algeria, dezvoltând noi produse şi servicii în ţara menţionată.

Francez de naţionalitate, Jean-Michel Pons a absolvit Școala Națională de Arte și Meserii - Universitatea Tehnică - şi Şcoala de Business ESSEC.

Lafarge Moldova, membru al Grupului LafargeHolcim

Grupul este prezent în Moldova din 1999 şi în timpul de faţă activează în trei locaţii: uzina de ciment din Rezina, Centrul de Încercări a Betoanelor din Chişinău şi Terminalul feroviar din Comrat. Ȋn prezent 208 de angajaţi şi circa 250 contractanţi muncesc în toate locaţiile Lafarge Moldova din ţară. Ȋn 2015 Lafarge Moldova a sărbătorit cea de a 30-a aniversare de la punerea în funcţiune a uzinei sale de ciment din Rezina.

Lider pe piaţa cimentului, Lafarge Moldova este mândră să propună produse de înaltă calitate, tehnologii noi şi soluţii inovative pentru clădirea unor oraşe mai frumoase şi mai bine conectate. Compania aduce pe piaţă cimenturi diferenţiate şi inovative [CEMPLAST, CEMFORT şi CEMFORT EXTRA], lianţi hidraulici pentru proiectele de infrastructură a drumurilor [ROADMIX, FILLER]şi o gamă largă de soluţii şi servicii pentru clienţii săi din industria construcţiilor. Ȋn linie cu angajamentul său faţă de dezvoltarea durabilă, formula tuturor produselor Lafarge Moldova permite reducerea emisiilor de CO2.

Lafarge Moldova a obţinut experienţă în domeniul proceselor industriale eficiente şi sustenabile, susţinând conservarea resurselor naturale, protecţia mediului ambiant şi respectul faţă de comunităţile locale.

LafargeHolcim

Cu o prezență echilibrată în 90 de țări și accentul pe activităţile de ciment, agregate şi betoane, LafargeHolcim (SIX Swiss Exchange, Euronext Paris: LHN) este lider mondial în industria materialelor de construcţii. Grupul are 100.000 de angajaţi în întreaga lume şi vânzări nete combinate de 29,5 miliarde CHF în 2015. LafargeHolcim este reperul industriei în domeniul cercetării și dezvoltării, care servește de la constructorii de case individuale până la cele mai mari și mai complexe proiecte cu cea mai largă gamă de produse cu valoare adăugată, servicii inovative şi soluţii pentru construcţii. Cu angajamentul de a conduce soluții durabile pentru construcții și infrastructuri mai bune și de a contribui la o calitate mai înaltă a vieții, Grupul este cel mai bine poziționat pentru a face față provocărilor urbanizării în creștere.

Mai multe informații sunt disponibile pe www.lafargeholcim.com

P.

P.

Publicitate
Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal