Donald Trump, în mijlocul unui nou scandal sexual: „S-a purtat ca o caracatiță”

Donald Trump, în mijlocul unui nou scandal sexual: „S-a purtat ca o caracatiță”

Potrivit unei femei care acum treizeci de ani a zburat în același avion cu Donald Trump, politicianul i-a făcut avansuri atât de insistent, încât aceasta a fost nevoită să se mute pe un alt loc.

Două americane l-au învinuit pe candidatul la președinția SUA din partea Partidului Republican, Donald Trump, de faptul că acesta „le-a atins în mod indecent" atunci când s-au întâlnit, transmite RIA Novosti.

În mass-media din SUA a fost publicată istoria a două femei care l-au întâlnit întâmplător pe miliardar cu ani în urmă. Jessica Leeds care are acum 74 de ani afirmă că, aproximativ acum 30 de ani, avea locul la clasa întâi, alături de Trump, în avionul care zbura spre New York.

Publicitate

Peste vreo 45 de minute de la decolare, miliardarul a coborât suportul pentru brațe al fotoliului și a început să-i facă avansuri.

„Era ca o caracatiță. Mâinile sale umblau peste tot", își amintește femeia. Din cauza comportamentului indecent al vecinului, americana a fost nevoită să treacă pe un alt loc, în spatele aeronavei. Un alt caz este cel povestit de Rachel Crooks. Potrivit acesteia, în 2005, pe când avea 22 de ani, lucra ca secretară la compania „Bayrock Group", care își avea oficiul într-un zgârie-nori, Trump Tower din Manhattan. Într-o dimineață l-a întâlnit pe miliardar lângă ascensor și, știind că firma la care era angajată avea relații de afaceri cu Trump, s-a prezentat. După ce și-au dat mâna, bărbatul nu i-a mai dat drumul și a început să o sărute pe obraz. După care, afirmă Crooks, a sărutat-o chiar pe gură. „A fost o situație stupidă", a declarat tânăra.

Femeile au povestit aceste întâmplări după ce Trump declarase în timpul celei de a doua rundă de dezbateri că niciodată nu a agățat femei și nu le-a sărutat fără consimțământul lor.

Trump a spus că „așa ceva nu s-a întâmplat nici odată", iar staff-ul electoral al politicianului a calificat articolul publicat drept „o născocire". Vinerea trecută a fost publicat un material video în care Trump, cu 11 ani în urmă, se lăuda în termeni vulgari că lui i se permite orice, deoarece este „vedetă". După această apariție, mai mulți republicani i-au cerut lui Trump să-și retragă candidatura din cursa pentru funcţia de președinte, fapt fără precedent în istoria politică modernă a SUA.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal