Rândurile de zeci de bătrâni nu se termină nici astăzi. Pensionarii vin să-și primească cardul în baza căruia, în curând, vor putea cumpăra alimente și produse de uz casnic la prețuri reduse.

Candidatul la prezidențiale, Inna Popenco, a fost să vadă cum decurg lucrările de reparare a localului de pe Miron Costin 7, care va deveni magazin social. Totodată, ea a asistat la procedura de eliberarea a unui card social. Inna Popenco i-a înmânat personal cardul unei bătrâne. Femeia și-a exprimat mulțumirea pentru sprijinul acordat, pentru că a făcut posibilă implementarea acestui program social destinat pensionarilor și în Chișinău. Bătrâna a asemănat evenimentul cu un dar de la Dumnezeu, mai ales în pragul sezonului rece, când cheltuielile de întreținere se triplează, iar bani pentru produse aproape că nu le rămân.

La rândul său, Inna Popenco le-a mulțumit pensionarilor pentru ceea ce au făcut ei pentru Moldova și le-a spus că, atunci când va deveni președinte, ei vor fi categoria societății cre va fi ajutată în primul rând.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.