Google Now îți oferă informații despre prețuri și dacă alegi să cumperi un bilet de avion mai târziu decât atunci când primești notificarea. Poți alege să urmărești zborul pe care vrei să îl alegi, iar dacă apar bilete de avion ieftine sau dacă, din contră, prețurile cresc, vei fi notificat.

Noua funcție din Google se folosește de baze de date cu un istoric al prețurilor pentru a oferi informații, astfel că există posibilitatea ca uneori, să dea și informații mai puțin corecte. Cu toate acestea, noua funcție reprezintă o resursă extrem de utilă pe care o poți folosi dacă vrei să salvezi niște bani atunci când te pregătești de o călătorie.

De asemenea, noua funcție vă oferă notificări și despre reducerile pe care le puteți obține dacă vă cazați la un hotel ce oferă discount-uri clienților fideli, o funcție utilă celor ce călătoresc în scopuri de afaceri.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!