Astăzi la Maastricht a avut loc Summitului Partidul Popular European care a reunit înaintea următorului Consiliu European. 

După această întâlnire liderii Partidului Popular European anunță suportul Maiei Sandu pentru alegerile prezidențiale din acest an, potrivit mesajului publicat pe contul de Twitter al partidului.

Partidul Popular European (PPE) este un partid de centru-dreapta european, unul din cel mai mari partide transnaționale reprezentate în Parlamentul UE. PPE a fost fondat în 1976 de către partide occidentale creștin-democrate, dar mai târziu a primit și partide europene conservatoare sau alte formațiuni politice de centru-dreapta.

În pozele publicate de Partidul Popular European Maia Sandu apare într-o discuție cu Cancelarul german Angela Merkel și pozează împreună cu Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!