VIDEO. „SUA inspiră MD”. Interviu cu egipteanca Julie Hanna, fondatoare a 150 companii de succes: Visurile nu discriminează!

VIDEO. „SUA inspiră MD”. Interviu cu egipteanca Julie Hanna, fondatoare a 150 companii de succes: Visurile nu discriminează!

Interviu cu egipteanca Julie Hanna, fondatoare a 150 companii de succes în întreaga lume, președintele executiv al Consiliului din Kiva şi a fost numită de Barack Obama, în 2015, ambasadorul prezidenţial al Global Entrepreneurship.

- Sunteţi o femeie de succes şi un antreprenor care a lansat peste 150 de companii. Care au fost cele mai mari provocări cu care v-aţi confruntat? - Eu am ajuns să consider că cea mai mare provocare este şi cel mai mare cadou. Pentru că dificultăţile te învață să-ţi dezvolţi mușchiul care luptă cu greutăţile. Este o super-putere a unui antreprenor. Cu cât eşti obişnuit cu aceste dificultăţi cu atât ai mai multe avantaje, atunci devii puternic și un antreprenor de succes, deoarece știi cum să te ocupi de probleme. Nu există vreo călătorie antreprenorială care să nu se confrunte cu atât de multă luptă și incertitudine. De multe ori cei care au succes în viaţă sunt cei care pot face faţă greutăţilor şi se luptă. De la o vârstă fragedă, eu a trebuit să lupt cu greutăţile. Sunt un imigrant egiptean. Am fost un refugiat din cauza a două războaie și la o vârstă fragedă am învățat cum să fac faţă greutăţilor, pentru că în viața mea am avut parte de multe greutăţi. Dar acest lucru m-a ajutat să mă descurccare ar putea face acest lucru. Nu contează cine ești, de unde ești, dacă ești femeie, cu ce nedreptăți te confrunți sau care sunt circumstanțele în care te afli. Visurile nu discriminează, dar ne eliberează de orice prejudecăți. Cu cât mai mare este visul tău cu atât mai mari sunt posibilităţile. Totul începe întotdeauna cu un vis și de acolo începi să faci totul pentru a transforma visul într-o realitate. Schimbi lucrurile doar dacă încerci să experimentezi și să nu-ţi fie frică să-ţi asumi riscuri, pentru că eșecul nu te face un ratat. Eşecul înseamnă că ai găsit o cale și dacă ea nu funcționează, încercați din nou. Noi o numim asta înaintare prin eşec. Încercați doar să experimentați şi să descoperiti ce funcționează şi ce nu funcționează. Înaintaţi prin eşec până când găsiți ceva ce funcţionează.

https://agora.md/videoframe/3599/620

Publicitate

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal