Candidatul Igor Dodon a avut un mesaj și către electoratul de stânga: „Stimați colegi, haideți să ne consolidăm forțele, suntem mult mai mulți. Haideți să ne consolidăm puterile. De ce ei, cei de dreapta pot, dar noi, cei de stânga, nu?”, a precizat Igor Dodon.

De asemenea, candidatul socialist a avut un mesaj către Renato Usatîi, Dumitru Ciubașenco și Vladimir Voronin „Lupta dintre noi va duce la victoria celor de dreapta și vor învinge americani. Vrem același lucru: să-l excludem pe Plahotniuc de la putere, vrem statalitatea RM, neutralitate, creștinism. Sunt lucruri care ne unesc”, a spus Igor Dodon.

Acesta a venit și cu un mesaj către partidele de stânga cărora le-a cerut susținerea. 

„Haideți să ne unim în fața amenințărilor. E vorba de a fi sau a nu fi. Haideți să ne unim și vom învinge. Am învins la nord și sud. Haideți să facem victoria asta una totală. Suntem obligați să arătăm maturitatea noastră politică. Sunt ferm convins că vor fi mult mai mulți alegători. Mâine va avea loc ședința consiliului republican. Ne pregătim foarte serios. Noi suntem mult mai pregătiți. Vreau să le fie clar cetățenilor: veți alege între opoziție și cea care a fost cu Pahotniuc timp de șapte ani” a conchis candidatul socialist Igor Dodon.

Menționăm că, la etapa actuală, potrivit datelor preliminare ale CEC, acesta are 48,22%.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!