Iată aici câteva dintre mesajele diasporei:

Mariana Vandellos, Barcelona, Spania: „The vote is secret. But ...we voted for Maia. 2016 election day Rep. Moldova”

Rada Baltag, România: „+1 vot Tu ai votat?”

Valentina Pleșca: 

Iulia Sîrbu, Italia: Deja ne-am făcut datoria față de țara noastră MOLDOVA.

Vladimir Condrea, România.

Ana Taban, Franța: „Haideti sa evitam impreuna eventuala aglomeratie la sectia de votare de la ambasada Republicii Moldova la Paris. Pana la sectia de votare de la Villeneuve-Saint-Georges faceti cca 40 min. cu masina sau cca 50 min. cu RER-ul D. Va asteptam! Adresa: 8 Avenue Carnot 94190 #prezidentiale2016 #diasporaconteaza”.

 

Dorin Toma, Germania: „#votat #berlin” la Ambasada R Moldova, Berlin.

Vlad Caluș, San Francisco(SUA): „#maiavemoșansă. votează conștient, Moldova, și cei din afara ei”.

Sorina Ștefarța, Franța: Așadar, votée! - la Ambassade De Moldavie.

Svetlana Lungu, Franța: Noi am votat ! - simţindu-se fantastic cu Oleg Moscal, Olga Dilan, Alexandrina Turcan şi Valeria Nicov la Carette.

Irina Borș la Consulatul Moldovei, București: Stăm la coadă să votăm. Și ce-i cel mai frumos în campania asta este Adoptă un Vot care pur și simplu îs minunați în tot ceea ce au făcut împreună, atâta căldură și unitate, chiar dacă sperăm că #maiavemosansa, oricare nu ar fi rezultatul, cred că deja am câștigat mult prin acest suport reciproc. Mulțumesc tuturor pentru această stare de bine.

 

 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!