„Construcția și modernizarea infrastructurii necesare pentru aprovizionarea cu apă potabilă și epurarea apelor uzate va permite ca aceste localități de frontieră din raionul Râșcani să devină mai atractive inclusiv pentru investitori”, a remarcat directorul ADR Nord. 

La rândul său, primarul de Costești, Nelu Glasu, a spus că în satul Duruitoarea Veche deja se atestă un interes mai mare din partea tinerelor familii de a-și procura acolo case, natalitatea crescând ușor în ultimii ani.

 

Valoarea totală a lucrărilor de construcție și modernizare a stației de epurare este de peste 6 milioane de lei, oferiți de Guvernul Germaniei prin intermediul proiectului „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova", gestionat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!