De la Igor Dodon mă aștept la surprize negative, însă sunt sigur că Guvernarea și majoritatea parlamentară ii vor da răspunsurile potrivite și nu ii vor permite să facă ce vrea cu țara, vom găsi formula potrivită să îl ținem în limitele constituționale. El trebuie să înțeleagă că este președintele Republicii Moldova, nu doar al celor 28% din alegătorii din țară” a menționat Marian Lupu pentru deschide.md.

Democratul a fost întrebat ce fel de președinte va fi Igor Dodon, deoarece aceștia se cunosc încă de pe vremea când au fost colegi în Partidul Comuniștilor.

Eu nu întâmplator am spus că Igor Dodon e un candidat periculos, un om periculos. Tocmai pentru că îl cunosc. E un om foarte orgolios, care apelează la orice mijloace pentru a-și atinge obiectivele, obiective care pot fi în defavoarea țării, dacă ne uităm la mesajele lui de campanie dar și la declarațiile făcute îndată după data de 13 noiembrie, în special revenirea la ideea de federalizare a Republica Moldova”, a răspuns Marian Lupu. 

"

"

De asemenea, acesta a menționat că Maia Sandu a avut toate șansele să câștige alegerile, „dar a fost învinsă din cauza gafelor comise în campanie electorală: aroganța, agresivitatea și mesajul prea îngust”.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!