Cum a fost la „Gadgets Black Friday” în Moldova

Cum a fost la „Gadgets Black Friday” în Moldova

În weekend, începînd cu 18 și pînă pe 20 noiembrie, magazinul Darwin i-a întîmpinat pe amatorii de noutăți tehnice cu o gamă variată de gadgeturi și până la 30% reduceri. Vedeți cum s-a desfășurat prima ediție ”Gadgets Black Friday” în Moldova.

Totodată, ați putut primi răspunsurile la întrebările ce vă macină de mai multă vreme. De exemplu:

 1. Ce faci dacă ai nevoie de noi impresii, dar nu poți pleca în concediu?

Să-ți pui o pereche de ochelari Samsung Gear VR și să te pornești într-o călătorie virtuală. În aceste zile, oaspeții rețelei de magazine Darwin au putut vizita malurile Cambodgiei, dar și să zboare în cosmos. Persoane de vîrste diferite s-au grăbit să beneficieze de acest portal: scepticii au fost nevoiți să-și schimbe punctul de vedere privind tehnologiile moderne, iar admiratorii - să se gîndească foarte serios la o achiziție de acest fel.

Constantin: „Nu este pentru prima dată cînd probez ochelarii realitate virtuală, dar impresiile sunt fenomenale! Desigur, este foarte plăcut să-i ai acasă. Cu ajutorul lor, jocurile trec la alt nivel. Și asta te captivează”.

Economie în perioadaGadgets Black Friday: Ochelarii Samsung Gear VR s-au vîndut la un preț de doar 2520 lei.

 1. Cum te poți simți mai confortabil acasă, fără ca să ai nevoie de o pătură?

Smart house - accesorii și gadgeturi pentru casă, o nișă aparent conservatoare. Mulți dintre vizitatorii magazinelor Darwin au fost atrași de veioza Smart de la Xiaomi. Prin intermediul smartphone-ului, aceasta poate fi setată la una dintre cele 12 milioane de culori, luminozitatea poate fi reglată, iar conectarea și deconectarea dispozitivului de iluminat poate fi programată.

Denis: „Cel mai mult m-au captivat veiozele, în special, cele mici. Mi-am ales una. Lucrez noaptea și ar fi foarte comod să am o lanternă smart pentru tastatură, fără să aprind lumina în toată casa. Este comod.

Dronele, camerele video, desigur, sunt excelente. Dar ele sunt bune pentru cei care sunt pasionați de filmări. Eu petrec mai mult timp acasă și îmi plac astfel de obiecte practice.”

Economie în perioadaGadgets Black Friday: 359 lei. Veioza Smart Xiaomi Yeelight Bedside s-a vîndut la un preț de 1440 lei

 1. Cum să ții evidența timpului, a sănătății și a notițelor?

Ceasuri smart și fitness trackere! Sunt niște dispozitive care facilitează semnificativ viața. Puteți începe cu o brățară simplă de la Xiaomi, care calculează numărul de kilometri parcurși și fixează pulsul. Ori puteți opta pentru o versiune avansată de la Garmin, capabilă să funcționeze aproape la același nivel cu un smartphone - preia apelurile, scrii sms-uri de pe mână. Gadgetul poate fi selectat în dependență de necesitățile pe care le aveți. Iar atribuțiile, din câte v-am demonstrat, pot fi diferite.

Artiom: „Astăzi am pus ochiul pe niște ceasuri smart. Nicăieri nu găsești o gamă mai variată de astfel de produse decît la Darwin. Îmi doresc mult un astfel de ceas. Să pot alerga, sări și să transcriu. La urma urmei, suntem studenți!”

Economie în perioadaGadgets Black Friday: 599 lei. CeasurileGarmin Forerunner 15 HRM s-au vîndut la un preț de doar 2400 lei.

 1. Cum să obții un sunet de calitate, fără a avea sisteme acustice mari?

Trebuie să veniți la Darwin și să procurați sisteme acustice compacte sau chiar portabile. Ceea ce au și făcut mulți dintre vizitatorii Gadgets Black Friday. În aceste zile, boxele portabile de la curajoșii JBL, clasicii Marshall și Beats, au putut fi procurate la un preț mai mic, de până la 2000 lei. Un sunet de calitate îl poți lua oriunde cu tine: și în camera alăturată, și la capătul pămîntului ca să te poți bucura de muzică bună la standarde înalte.

Anastasia: „Cînd am auzit de promoția de la Darwin, m-am gîndit că am să merg să văd, în primul rînd, ceasurile smart și fitness trackerele. Dar am fost atrasă de boxele JBL. Se pare că nu mai găsești așa ceva în oraș. Ele sunt minunate, chiar dacă sunt mici, calitatea sunetului și volumul pe care îl produc este uimitor. Trebuie să fii atent cu vecinii după 22:00! Mi-au plăcut foarte mult.”

Economie în perioadaGadgets Black Friday: 1399 lei. Sistemul acustic portativ JBL Xtreme s-a vîndut la un preț de doar 5600 lei.

 1. Ce să cumperi pentru Crăciun?

Să improvizezi și să nu-ți fie frică de noi soluții.Gadgets Black Friday i-a ajutat pe mulți să-și scurteze lista de cadouri pentru Revelion. Pe primul loc au fost fitness trackerele, Sony Playstation și popularul e-book reader Kindle. Unii norocoși vor găsi sub brad o cameră video nou-nouță GoPro Hero 5.

Olga: „Nu cred că aș fi fost atît de interesată de gadgeturi, dacă nu erau aceste reduceri. În perioada Gadgets Black Friday poți să testezi și Gyro Board-urile. I-am găsit cadou iubitului - acum va putea asculta muzică prin propriile boxe mici.”

Economie în perioada Gadgets Black Friday: 999 lei. BoxeleBeats Pill 2.0 s-au vîndut cu doar 4000 lei.

Urmăriți și în continuare, împreună cu Darwin, inovațiile tehnologice. Până la următoarea ediție „Black Friday" nu vă veți plictisi.

Dacă ai auzit despre campania Gadgets Black Friday însă nu ai reușit să beneficiezi de reduceri, scrie-le celor de la Darwin pe pagina lor de Facebook iar ei vor avea grijă să revină în scurt timp cu o surpriză pentru tine.

P.

Publicitate

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal