„Dodon face toată ziua declarații. Dimineața face declarație cu fața de unde răsare soarele, iar seara - cu fața acolo unde asfințește soarele”, a făcut Voronin o remarcă despe socialist chiar la începutul emisiunii. „Dodon va pierde din imagine în primele șase luni de mandat, nu după patru ani. O să vedeți, eu desigur nu vreau ca asta să se reflecte pe viața oamenilor. Deja ce să mai faci acestui popor? Nu mai ai cu ce-l obijdui”, s-a întrebat liderul PCRM.

Întrebat dacă susține vreun candidat la șefia PSRM după plecarea lui Dodon de la conducerea partidului, Voronin a spus că are un favorit, dar nu-l numește. „Nu spun pe cine susțin la conducerea PSRM. Oricine numai nu Greceanîi. Dacă ei se vor uita bine, au din cine alege. Dar dacă eu voi spune pe cine susțin, atunci vor porni vorbe că e susținut de Voronin și o să-i fac omului un serviciu rău”, a mai spus comunistul.

Amintim că PCRM a boicotat alegerile prezidențiale, numindu-le ilegale din momentul în care Curtea Constituțională a decis ca șeful statului să fie ales de popor.

 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!