„Întâlnirile TVR MOLDOVA” - un proiect dedicat artiştilor de pe ambele maluri ale Prutului

„Întâlnirile TVR MOLDOVA” - un proiect dedicat artiştilor de pe ambele maluri ale Prutului

Luni, 28 noiembrie 2016, va avea loc prima ediţie a proiectului „Întâlnirile TVR MOLDOVA”, eveniment menit să realizeze un pas pe drumul cunoașterii reciproce prin artă, al regăsirii și împărtășirii valorilor și viziunilor culturale. Proiectul „Întâlnirile TVR MOLDOVA” presupune o serie de evenimente culturale, în cadrul cărora personalitățile de referință ale culturii spațiului românesc vor veni în fața publicului de la Chișinău pentru a purta discuţii de suflet în scena teatrului „Satiricus”.

Prima serată culturală a „Întâlnirilor TVR MOLDOVA” va fi deschisă de Maia Morgenstern, director al Teatrului Evreiesc de Stat din București, deținătoarea Premiului Academiei Europene de Film pentru cea mai bună actriță europeană.

Evenimentul se va desfășura pe data de 28 noiembrie, la ora 19:00, în incinta teatrului “Satiricus I.L. Caragiale”.

Spectacolul va fi moderat de regizorul, actorul şi scenaristul, Alexandru Grecu. Evenimentul se va desfăşura în forma unui interviu - serată de creaţie. Spectatorii vor fi încurajaţi să adreseze întrebări renumitei actriţe.

Organizatorii își propun ca aceste întâlniri să devină o tradiție care ar reuni oamenii de cultură de pe ambele maluri ale Prutului.

Menționăm că accesul la eveniment este gratuit, iar intrarea este posibilă doar în baza unei programări prealabile, la numărele de telefon (022) 20 28 90 sau (+373) 069368274.

Despre Maia Morgenstern:

Actriță de teatru și film, este cunoscută publicului larg mai ales pentru rolurile din filmele „Balanța”, „Cel mai iubit dintre pământeni”, „Patimile lui Hristos” (regia: Mel Gibson).

Printre rolurile notabile pe scena de teatru se numără Lola Lola din “Îngerul albastru” (Der Blaue Engel) sau Kathleen Hogan în “Park Your Car in Harvard Yard”.

Ceea ce i-a adus faimă, ulterior, a fost filmul “Balanța”, realizat de Lucian Pintilie, cu care a venit și notorietatea internațională. Actriţa a fost supranumită „Steaua de mâine”, obținând prestigioasa distincție a Academiei Europene de Film - Premiul Felix. Maia Morgenstern este cunoscută publicului de la Chișinău și pentru rolurile jucate în serialele româneşti, precum: „Domnișoara Cristina”, „Las Fierbinți”, „Aniela”.

Pentru informaţii suplimentare: (+373) 68388600

Publicitate

P.

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal