VIDEO. O adolescentă din Glodeni a vrăjit jurații de la Next Star România: „Cânt din primii ani de viață”

VIDEO. O adolescentă din Glodeni a vrăjit jurații de la Next Star România: „Cânt din primii ani de viață”

Avem o ţară mică, dar ne putem mândri cu talente mari. De-a lungul timpului, zeci de moldoveni ne-au dus faima peste hotare. După ce a vrăjit jurații de la Next Star România, Nancy Sandu, o adolescentă de 15 ani din Glodeni, ne-a cucerit și pe noi cu vocea ei. 

„Eu cânt de când mă știu, din primii ani de viață. Îmi amintesc că la vârsta de 3 ani, părinții m-au îndrumat, m-au învățat și la 3 ani am ajuns pentru prima oară pe o scenă”, ne-a spus Nancy.

Nansy ne-a povestit că a moștenit talentul de a cânta de la părinți, aceștia fiind, la rândul lor, cântăreți.

Publicitate

De la vârsta de 7 ani, adolescenta cântă la vioară.

„Pe lângă vocal, anul trecut am absolvit școala de arte din Glodeni, vioara. Dar îmi continui studiile, pentru că anul viitor vreau să încep a studia la Colegiu „Ștefan Neaga” din Chișinău. Și continui să cânt pentru că muzica mă definește”, ne-a mărturisit mica vedetă.

Are mari planuri pe viitor și a recunoscut că muncește mult pentru că vrea să se perfecționeze pentru a ajunge o adevărată vedetă. Chiar dacă este la început de cale, Nancy ne povestește că are deja mulți admiratori.

„Primesc diverse mesaje, chiar și pe facebook, precum ar fi: „Bravo”, „Ai o voce superbă”, „Aș vrea să ajung și eu ca tine” și multe alte urări de bine. Am un canal pe Youtube și postez diverse videouri cum cânt, și la vioară și cu vocea, și tuturor le place”, ne-a povestit zâmbind mica vedetă.

Adolescenta a recunsocut că la „Next Star” a ajuns printr-o minune. Producătoarea concursului din România a găsit-o întâmplător pe Internet, i-a plăcut cum cântă și a invitat-o să participle la show-ul televizat. Astfel, Nancy a cucerit România.

„Am participat la show-ul televizat Next Star și am intrat în finala serii. Am obținut patru steluțe verzi, o notă cuprinsă între 8 și 10”.

Pe lângă premiul mare de la „Next Star”, tânăra interpretă a câștigat mai multe premii la concursuri naționale și internaționale. Aceasta ne-a povestit cu mândrie despre reușitele sale.

„Desigur am participat la foarte multe concursuri, printre care, la alt show televizat „Ring Star” și am obținut trofeul. Apoi am mai participat la „Steaua Chișinăului” unde am obținut locul 3, „Micul Prinț” - locul 2, „Ploaia de Stele” locul 1 și multe alte premii”, a spus cu mândrie Nancy.

Peste 10 ani, Nancy se vede o artistă renumită și vrea să ajungă pe scenele mari din întreaga lume. De asemenea, își dorește foarte mult să cânte într-o orchestră de muzică popular cu renume mondial.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal