„Putem aduce multe critici. Cert este că ea era un exponent al dreptei care avea o șansă. Cu regret, nu Igor Dodon a câștigat, ci Maia Sandu și forțele de dreapta au pierdut. Ea a pierdut pentru că nu a fost consiliată bine și nu a știut cum să-și structureze, să-și construiască și campania și mesajele. Știu și îmi spun și alți colegi că echipa ei nu a fost în multe regiuni, nu au fost în Găgăuzia. A lucrat mai mult pe rețelele de socializare, ceea ce tot e bine, dar nu e destul”, a declarat speakerul Legislativului.

În context, Andrian Candu a ținut să facă referire și la criticile aduse guvernării de Maia Sandu în timpul campaniei electorale. 

„Declarațiile împotriva unor partid aflate la guvernare cum este Partidul Democrat a lovit. Mulți colegi de ai mei de partid, care ar fi vrut să o voteze nu s-au prezentat la vot pentru că au zis noi nu putem vota pentru o persoană care ne lovește în felul acesta. Nici măcar nu a avut un comportament mai discret. Nu trebuia să ne ceară votul, dar nu trebuia nici să ne lovească în felul în care ne-a lovit. Asta e o pierdere. Nu poți să ignori un potențial de 200 de votanți din partea PDM”, a mai adăugat Candu.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!