TEDxChisinau 2016 va pune în discuție Superposition - starea care înlătură orice barieră

TEDxChisinau 2016 va pune în discuție Superposition - starea care înlătură orice barieră

La data de 11 decembrie va avea loc o nouă ediție a conferinței TEDxChisinau. Aceasta se va desfășura la Teatrul Național „Mihai Eminescu” și se va axa pe tema „Superposition”. Evenimentul va întruni speakeri din 5 țări ce vor discuta despre cum o simplă idee ori întâmplare poate influența și chiar schimba cu adevărat viața unor oameni sau comunități întregi.

Conținutul și structura fiecărui eveniment TEDx sunt unice și dezvoltate în mod independent, dar toate evenimentele TEDx au următoarele caracteristici în comun: Formatul Conferinței, care constă din discursuri de 18 minute, menite să acopere o gamă largă de subiecte și Lipsa de prejudecăți în agendă.

În acest an tema Conferinței este „Superposition”. În ciuda propriilor noastre convingeri despre cine suntem, noi interpretăm în același timp mai multe roluri, înțelese în mod diferit de fiecare persoană cu care interacționăm. Partenerii ne văd genii, prietenii ne cred campioni, iar competitorii ne consideră luptători imbatabili. Personalitatea noastră preia forme diferite în dependență de cine ne caracterizează și totuși toate formele sunt la fel de adevărate, în același timp.

Publicitate

În aceeași ordine de idei, orice acțiune sau eveniment ar putea avea, de asemenea, o mulțime infinită de consecințe sau rezultate (toate acestea, la fel de probabile, în același timp).

Fiecare dintre noi are o mulțime de opțiuni și oportunități pe tot parcursul vieții.

Starea de „superposition” este darul pe care le-am primit cu toții: să te afli într-un singur loc, într-o singură persoană, dar să ai capacitatea să alegi dintr-o mulțime de posibilități și direcții. Această stare de „superposition” înlătură oricare bariere. Viața noastră, prin urmare, ca și noi, poate alege dintr-o multitudine de căi și direcții, dar este important să conștientizăm că anume alegerile pe care le facem, definesc ceea ce vom deveni.

Iar prin valorificarea acestui potențial, noi rupem barierele și limitele pe care ni le-am setat noi înșine.

Biletele la TEDxChisinau: Superposition pot fi achiziționate zilnic începând cu data de 28 noiembrie la Propaganda Café pe str. A. Șciusev, 70, între orele 11:00 - 23:59.

În spiritul „idei care merită împărtășite”, din 2011, TEDxChisinau este un nucleu care prin forța sa a atras idei, acțiuni și oameni inovatori care să transforme lumea propulsând-o către un următor nivel. TEDxChisinau a creat puntea de legătură între comunitate și ideile frumoase în momente de răscruce, a reușit să aducă schimbare acolo unde lumea părea să rămână statică. Secretul este că oamenii din comunitatea TEDx au privit mereu spre viitor, spre unul mai bun, un viitor al ideilor care mișcă pe neașteptate întregi industrii și în care fiecare are cu ce să-i inspire pe cei din jur.

Pentru mai multe informații accesați http://www.tedxchisinau.com/ și pagina de FB https://www.facebook.com/TEDxChisinau/?fref=ts

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal