Cătălin Josan: „Suntem copleșiți de numărul mare de artiști care ne-au anunțat că boicotează Potcoava de Aur”

Cătălin Josan: „Suntem copleșiți de numărul mare de artiști care ne-au anunțat că boicotează Potcoava de Aur”

Cătălin și Pasha Parfeni au fost anunțați că nu vor mai participa la ediția de anul acesta a spectacolului Potcoava de Aur. În acest sens, Cătălin Josan încurajează artiștii să nu boicoteze spectacolul, chiar dacă „suntem copleșiți de numărul mare de artiști care ne-au anunțat că boicotează Potcoava de Aur în semn de solidaritate cu mine și Pasha Parfeni, în urma excluderii noastre din concert”.

„Este nedrept ca artiștii, spectatorii, oamenii buni de la Noroc Media să fie penalizați pentru cenzura impusă de cei apropiați regimului. Nu le vom permite să-i murdărească. Și, cu atât mai mult, nu le vom permite să ne certe. De aceea, încurajez artiștii să fie uniți împotriva acestor persecuții și să nu boicoteze Potcoava de Aur pentru că supărarea noastră nu trebuie îndreptată spre nimeni altcineva decât Plahotniuc și acoliții săi”, a declarat Cătălin Josan.

De asemenea, Josan susține că un număr mare de artiști l-au anunțat că boicotează Potcoava de Aur în semne de solidaritate pentru el și Pasha Parfeni în urma excluderii de la concert.„Practic, spectacolul nu ar mai avea loc. Cu toate astea, asta ar însemna că puterea câștigă. Pentru că toți oamenii care ar trebui să se adune astăzi la Palatul Național sunt oameni frumoși care nu susțin această guvernare toxică. Să ne certăm între noi ar însemna să uităm cine este vinovat: regimul Plahotniuc”, a precizat Cătălin.

Publicitate

Artiștii au anunțat că vor cânta pentru publicul de la Potcoava de Aur, și nu numai. „Nu vom urca pe scena Palatului, ci vom fi alături de oamenii care și-au dorit să ne vadă. Astfel, artiștii, spectatorii, presa liberă și toți cei care doresc să se solidarizeze cu noi și să ne susțină, vă așteptăm la un recital improvizat. Acum trebuie să dăm dovadă de unitate”, a conchis Cătălin Josan.

Amintim că, Cătălin Josan a anunțat oficial că este exclus de la un concert de la Chișinău. Potrivit artistului, motivul este „presiunile inimaginabile și persecuții banditești din partea oamenilor apropiați actualului regim criminal de la Chișinău”. Cătălin și Pasha Parfeni au fost anunțați că nu vor mai participa la ediția de anul acesta a spectacolului Potcoava de Aur.

„Cert este că regimul Plahotniuc este o corabie care se îneacă într-un vârtej amețitor, întărâtat tocmai de astfel de încercări de intimidare”, a precizat Cătălin.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal