În seara zilei de 16 decembrie, salvatorii au fost anunțați despre un accident pe traseul Glodeni  - Chișinău în apropiere de localitatea Mîndreștii Noi raionul Sîngerei.

La ora 18.00 a fost recepționat apelul la Serviciul 901 fiind solicitate mai multe echipaje de intervenție. La fața locului au fost îndreptați salvatori, polițiști și medici. Din primele informații operative pe traseu a avut loc un accident între un microbuz de pe ruta Chișinău - Glodeni și o mașină pentru autosalubritate.

În urma impactului între cele două autovehicule două persoane au decedat, iar alte zece au primit traumatisme. Cel puțin două echipaje SMURD au acordat ajutor pentru patru victime ale accidentului.

Persoanele au fost stabilizate și transportate la spital. Toate circumstanțele și cauza producerii accidentului urmează a fi stabilite de organele de drept.  

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!