„Materiale care demonstrează corupția la scara largă în achiziţiile necesare armatei, pe care le-am prezentat la emisiunea Shuster Live. Motoarele au fost achiziționate prin intermediul unui vânzător al mașinilor second-hand. Șirin Nabiev. Acestea au fost vândute armatei ucrainene la un preț de 2,5 ori mai mare decât prețul lor real”, a scris Mihail Saakașvili pe pagina sa de Facebook.

Politicianul a făcut public un infografic în care figurează compania moldovenească „AUTO-PRESENT” din Chișinău. Anume această companie, potrivit lui Saakașvili, vinde motoarele camioanelor KAMAZ 7403 prin intermedierea lui Șirin Nabiev.

Reamintim că fostul guvernator al regiunii Odesa, Mihail Saakașvili, a declarat ieri în cadrul emisiunii Shuster Live că autoritățile ucrainene cumpără motoare pentru vehicule blindate în Republica Moldova de la un intermediar înregistrat în Germania cu numele tătar și o mică afacere de vânzare a automobilelor la mâna a doua.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!