Filiala virtuală include totalitatea serviciilor bancare oferite de Moldova Agroindbank la distanţă. Aceasta are mai multe căi de acces:

- Internet-Banking M@IB

- Mobile Banking M@IB

- Extrase electronice

- Cereri electronice

- Clic card

- Terminale multifuncționale

Olga Boişteanu, specialist principal produse Moldova Agroindbank: Toate serviciile de bancă la distanţă sunt încorporate într-un concept unic - portalul „M@IB Online”. Găsiţi aici soluţii comode şi accesibile de pe orice dispozitiv conectat la internet. Fie că efectuaţi operaţiuni pe conturi, achitaţi servicii şi utilităţi, consultaţi soldul contului sau extrasul din cont sau doriţi să obtineţi informaţii despre produsele şi serviciile bancare, aveti la dispozitie o soluţie unică de banking la distanţă, oferit de Moldova Agroindbank, bazată pe cea mai performantă platformă multicanal de servicii, care depăşeşte detaşat alternativele de pe piaţă.

Opţiunea Internet-Banking M@IB a filialei virtuale M@IB Online poate fi accesată direct de pe www.maib.md. Navigarea pe site este simplă şi intuitivă. Utilizatorul nu trebuie decât să se lase condus de meniul aranjat într-un mod logic, agreabil şi sigur. Pentru abonare la acest serviciu, clientul trebuie să depună o cerere la cea mai apropiată filială Moldova Agroindbank. Modelul poate fi descărcat de aici - maib.md.

Olga Boişteanu, specialist principal produse Moldova Agroindbank: Cu Internet-Banking M@IB, clientul obţine serviciile bancare oferite pe cale clasică la filialele bancii: operatiuni pe conturi, achitari de credite şi utilităţi, doar că într-un mod mai confortabil, fără a se deplasa la bancă.

Pentru a efectua tranzacțiile virtuale avem nevoie de un cont curent sau un cont de card. Acesta poate fi alimentat din: - salariu sau alte venituri, - dintr-un cont curent în valută, care la rândul său poate fi suplinit prin transferuri de bani de peste hotare; - contul curent sau de card mai poate fi alimentat prin transfer personal de la alte bănci din Republica Moldova; - sau prin transfer de la persoane terțe din țară.

Alimentînd contul curent sau de card, în regim online poți achita serviciile comunale, - dobânzile

la credite, - poți alimenta depozitele la termen, - poți alimenta contul de card, - poți procura mărfuri și servicii, - sau efectua transferuri către contul de card al membrilor familiei sau ale persoanelor terțe.

Olga Boişteanu, specialist principal produse Moldova Agroindbank: Toate aceste operațiuni pot fi efectuate din orice colț al lumii având un dispozitiv conectat la Internet. Tranzacțiile operate în cadrul băncii sunt procesate imediat. Abonarea la serviciul Internet-banking MAIB este gratuită, la fel și vizualizarea soldului, obținerea unui extras din conturile curente sau de economii. Gratuite sunt şi tranzacțiile efectuate între conturile personale sau achitarea facturilor. Tranzacțiile către o persoană terță în cadrul băncii sau directionate către alte bănci din Republica Moldova sunt oferite la preturi avantajoase.

Mii de clienţi ai filialei virtuale M@IB Online s-au convins deja de avantajele acesteia: siguranţa unei tehnologii performante, comoditatea efectuării operaţiunilor din orice locaţie sau din orice colţ al lumii, accesibilitatea de pe orice dispozitiv conectat la internet, diversitatea serviciilor bancare oferite la distanţă

Aceasta pentru că Filiala virtuală M@IB Online depăşeşte detaşat alternativele!

P.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!