Pokemon Go pentru Apple Watch este disponibil pentru toţi cei care au jocul instalat pe iPhone, fiind o componentă a acestuia şi nu o aplicaţie separată. Funcţionalitatea de pe Apple Watch oferă câteva informaţii rapide despre progresul în joc precum ce distanţă trebuie parcursă pentru a scoate din ou un nou pokemon, sau ce pokemoni se află în apropiere, însă poate oferi şi interacţiune directă cu alte elemente ale jocului. De exemplu, atunci când eşti în apropierea unui Pokestop poţi să accesezi beneficiile direct de pe ceas.

Atunci când un pokemon se află în imediată apropiere şi poate fi prins, ceasul oferă o notificare, fiind însă nevoie să foloseşti telefonul pentru a-l prinde. Efortul depus mergând pe stradă folosind aplicaţia Pokemon Go se sincronizează apoi cu sistemul Apple Health, oferind statistici despre distanţa parcursă, numărul de calorii consumate şi alte informaţii despre efortul depus.

 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!