Rezoluția 2017! Sau ce își doresc în noul an echipele AGORA și EA.md

Rezoluția 2017! Sau ce își doresc în noul an echipele AGORA și EA.md

Pe final de 2016 tragem linie și privim spre următorul an - 2017. Echipele AGORA și EA.md vin cu o Rezoluție. Sunt așteptările și dorințele pe care le avem de la acest „Cocoș” care vine țanțoș.

Așadar, dragule pintenat, iată care ne sunt așteptările:

Felicia Nedzelschi: „În 2017 eu știu sigur ce NU vreau. Nu vreau proteste, moțiuni de cenzură, deputați leneși, învestiri la miez de noapte, furt de miliard, ploi care ne iau prin surprindere, majorări de tarife și alte nebunii. Vreau știri corecte, vești bune, oameni mai fericiți. Pentru mine însumi vreau un câine, vreau să ajung în Toscana și în Noua Zeelandă, să învăț să șofez, să pot să merg pe bicicletă, să mănânc câte bomboane vreau și să învăț să nu îmi fac griji pentru nimicuri.” :)

Publicitate

Irina Ghelbur: „În 2017 să ne păstrăm starea de bine, să gândim pozitiv indiferent de situație, în definitiv politicienii vin și pleacă. Să ajungem să avem pe știrile despre muzee, teatre, campanii sociale și oameni buni mai multe vizualizări decât pe știrile despre Renato. Să facem sport, chiar dacă nu scriem despre sport și să mâncăm la timp, chiar dacă briefing-urile și ședintele ne mănâncă tot timpul!”

Tudor Darie: „Audiența noastră de abia a reușit să se deprindă cu noul design AGORA și EA.md. Dar lumea online se schimbă în fiecare zi și, în 2017, vom fi și noi nevoiți să ne schimbăm și să ne adaptăm. Vor urma mai multe surprize plăcute în noul an, în care vom îmbunătăți continuu aspectul site-urilor noastre și calitatea conținutului”.

Nadia Darie: „Femeile sunt în continuă căutare de sine, autoperfecționare și stabilirea echilibrului interior - EA nu este o excepție. În 2017 vom veni cu rubrici noi, emisiuni interesante, proiecte deosebite și conținut tot mai calitativ. Sunt absolut sigură că succesele pe plan profesional vor fi în armonie cu cele personale, în acest sens familia fiind primordială. Îmi doresc provocări noi - ele ne fac să creștem!”

Mihaela Beșelea: „To be, or not to be... the best?! Yes, sure! Să fii sau să nu fii cel mai bun?! Da, Bineînțeles. În anul 2017 îmi doresc să fim cei mai buni dintre cei mai buni. Profesionalismul, echidistanța și libertatea să ne fie valori supreme, iar știrile de calitate - la ordinea zilei. Cu siguranță, în anul ce vine vom surprinde publicul cu materiale noi, despre oameni frumoși, despre personalități marcante, dar și despre cei care merită o șansă spre afirmare. Și tot în 2017 vreau să calc cu pași siguri spre un viitor mai bun, aici, la mine acasă!”

Constantin Celac: „În 2017 vreau ca AGORA să fie un sprijin pentru oamenii onești, și un dușman pentru cei care încalcă legea și au ceva de ascus. Numele AGORAa să fie asociat de fiecare cu adevărul, dreptatea, echidistanța, obiectivitatea, calitatea și puterea. Să spun mândru „AGORA” când voi fi întrebat ce redacție reprezint, iar prezența noastră la evenimente să ofere o valoarea în plus acestuia.”

Dumitru Ciorici: „Vreau un an fascinant. Cu momente frumoase, știri care să inspire, care să transforme în bine, care să dea tuturor o stare de bine. Ne vreau pe noi puternici, dar mereu cu o doză de nebunie în cap. Vreau ca la final de 2017 să ajungem și să spunem: A fost Wow!”

Victoria Dumbravă: „Sfârșitul lui 2016 mă găsește acasă, în familie, dar muncind. Așa vreau să fie și anul care vine. Un an în care să reușesc să le îmbin frumos pe ambele. Căldură și armonie acasă, inspirație și multe provocări frumoase la birou. La final să fim cu toții mândri cât de departe am ajuns, dar și de felul cum am trăit acest an - echipa și toți cei pentru care lurăm”.

La trecerea dintre ani redacțiile AGORA și EA.md vă urează un 2017 plin de bucurii și realizări. Fiți informați, fiți puternici! La mulți ani!!!

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal