VIDEO. Predicții. Filmele și actorii care vor lua un Glob de Aur

VIDEO. Predicții. Filmele și actorii care vor lua un Glob de Aur

The Guardian a ales peliculele și actorii cel mai probabil să plece acasă cu un Glob de Aur de la ceremonia de duminică. Printre actorii care vor mai adăuga un premiu în palmaresul lor se numără Meryl Streep, Ryan Gosling și Jeff Bridges. Comedia muzicală „La La Land” este marea favorită a prestigioaselor Globuri de Aur, care vor deschide sezonul premiilor de la Hollywood, relatează digi24.ro.

Cel mai bun film (dramă)

The Guardian crede că „Manchester By The Sea” va lua premiul pentru cea mai bună dramă, însă spune că ar trebui să câștige „Moonlight”. Pelicula regizată de Barry Jenkins, „Moonlight”, a primit doar critici pozitive și este considerat un film remarcabil, cu actori extraordinari și un scenariu pe măsură. În film este spusă povestea unui homosexual afro-american crescut de o mamă toxicomană.

Publicitate

Filmul „Manchester By The Sea”, în regia lui Kenneth Lonergan’s, este un film la fel de serios care combină drama cu umorul strâmb. Alegerea este una dificilă, însă „Manchester By the Sea” spune o poveste mai convențională, motiv pentru care este pe placul juraților. O victorie pentru „Moonlight” ar reprezenta un vot pentru umanitate, consideră site-ul britanic.

Cel mai bun film (musical sau comedie)

În acest caz, The Guardian nu are îndoieli. Trebuie să câștige La La Land și chiar va câștiga această peliculă. Filmul de modă veche este dinamic și chimia dintre actorii din rolurile principale, Ryan Gosling și Emma Stone, este minunată.

Pelicula este un omagiu adus filmelor clasice care reprezintă un pas înainte ambițios și îndrăzneț al regizorului care a adus pe marile ecrane și filmul Whiplash.

Cel mai bun actor (dramă)

The Guardian consideră că actorul Casey Affleck va pleca acasă cu trofeul pentru rolul său în „Manchester By The Sea”, o interpretare „cu cea mai multă complexitate și profunzime”dintre cele prezentate în această listă.

...

În acest film este vorba și despre furia masculină iar Affleck reprezintă acea furie, care țâșnește din el. Affleck reușește să arate cum această furie care s-a adunat în interiorul personajului său reacționează atunci când este combinată cu anxietatea și sentimentele de vinovăție.

Cea mai bună actriță (dramă)

Isabelle Huppert ar trebui să câștige pentru rolul ei în pelicula „Elle”, însă, cel mai probabil, Amy Adams va lua trofeul pentru interpretarea din „Arrival”. Actrița franțuzoaică Isabelle Huppert interpretează în comedia neagră regizată de Paul Verhoeven rolul unei femei care nu este nici victimă, nici măcar supraviețuitoare, ci un strateg letal, care îl urmărește pe cont propriu pe cel care a atacat-o pentru a-l pedepsi personal.

La această categorie se „bat” mai multe actrițe foarte talentate. Natalie Portman a fost lăudată pentru cum a interpretat-o pe Jackie Kennedy, iar Ruth Negga a fost extraordinară în „Loving”, însă Amy Adams strălucește în pelicula științifico-fantastică „Arrival”.

Cel mai bun actor (musical sau comedie)

Ryan Gosling va lua trofeul la această categorie pentru rolul său din „La La Land”, este de părere The Guardian care consideră că și merită Globul de Aur. Ryan Gosling este un actor care s-a maturizat, faptul că a acceptat rolul din comedia neagră „The Nice Guys” a fost o mișcare deșteaptă, iar acest trend pozitiv a culminat cu rolul din „La La Land”. Reușește să transmită acea galanterie care este importantă pentru acest rol, de manager al unui club de jazz care se îndrăgostește de steaua în devenire interpretată Emma Stone.

...

De asemenea, Hugh Grant este foarte bun în rolul său de impresar din Florence Foster Jenkins, la fel ca și Ryan Reynolds în Deadpool. Însă, duminică va fi noaptea lui Gosling.

Cea mai bună actriță ( musical sau comedie)

The Guardian consideră că Globul de Aur ar trebui să ajungă la Emma Stone pentru rolul său din „La La Land”, însă este de părere că jurații îl vor acorda actriței Meryl Streep pentru interpretarea sa din Florence Foster Jenkins. Emma Stone este seducătoare în „La La Land”: deșteaptă, romantică, amuzantă. Actrița reușește să transforme vulnerabilitatea personajului pe care îl interpretează într-un atu. Cu toate acestea, The Guardian crede că premiul va merge la Meryl Streep pentru „a mia oară”.

Cel mai bun actor într-un rol secundar

Globul de Aur îi va reveni lui Jeff Bridges pentru rolul său din „Hell sau High Water”. Jeff Bridges interpretează atât de bine rolul polițistului obosit de griji, încât asigură acel echilibru necesar peliculei.

Interpretarea sa poate fi comparată cu cea a lui Tommy Lee Jones din „No Country for Old Men” sau a lui Michael Shannon în „Nocturnal Animals”.

Cea mai bună actriță într-un rol secundar

Trofeul ar trebui să meargă la Naomie Harris pentru „Moonlight”, însă va câștiga Nicole Kidman pentru interpretarea din „Lion”, crede The Guardian. Naomie Harris a arătat că este capabilă de o transformare de nerecunoscut în rolul său puternic din „Moonlight”, însă Hollywood-ul nu este încă pregătit să se declare cucerit. În schimb, Globul de Aur va ajunge la Nicole Kidman, care a avut o interpretare decentă și sinceră ca mamă adoptivă în „Lion”.

Cel mai bun regizor

Cel mai probabil trofeul va ajunge la Tom Ford pentru pelicula „Nocturnal Animals”, consideră The Guardian. Pelicula reprezintă un pas în față în cariera lui, un film șocant, fermecător și năucitor.

A dat dovadă de o încredere în sine extraordinară atunci când a adaptat romanul lui Austin Wright și a adus pe marile ecrane un thriller plin de suspans.

Cel mai bun scenariu

Globul de Aur va ajunge la regizorul Taylor Sheridan pentru „Hell or High Water”. S-a născut un star al scenografiei, scrie The Guardian. Fostul actor cunoscut pentru rolul său din serialul Sons of Anarchy, Taylor Sheridan a uimit în 2015 la Cannes cu scenariul pentru pelicula „Sicario”.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal