„Meteorologii au anunțat prognoza foarte proastă pentru ziua de 11 ianuarie - din nou va ninge puternic și va fi vânt. Vin cu o rugăminte către locuitorii din raioanele de sud ale regiunii: în următoarele două sau trei zile nu iasă din localități. Turiștilor care se întorc din Bulgaria și România li se recomandă să treacă prin Republica Moldova pe șoseaua Căușeni (Moldova) - Starokozache (Ucraina), sau prin raioanele de nord ale Moldovei și Ucrainei”, a scris vicepreședintele Consiliului Regional Odessa, Iuri Dimcioglo, pe pagina sa de Facebook.

Situația în regiunea Odessa rămâne dificilă din cauza vremii nefavorabile. Potrivit Ministerului Afacerilor Interne al Ucrainei pe data de 9 ianuarie mai multe trasee în regiunile Odesa, Hmelnițk și Nikolaev erau blocate. Cu toate acestea, stații de cale ferată și aeroporturile din aceste regiuni funcționează în regim normal.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!