După scandalul alimentelor alterate, Primăria Chișinău caută o persoană nouă în fruntea DGETS, în locul lui Tverdohleb

După scandalul alimentelor alterate, Primăria Chișinău caută o persoană nouă în fruntea DGETS, în locul lui Tverdohleb

Primăria municipiului Chişinău anunță concurs pentru ocuparea funcției vacante de Director al Direcției generale Educație, Tineret și Sport a municipiului Chișinău. Se întâmplă după ce fosta șefă, Tatiana Nagnibeda-Tvedohleb, a demisionat în urma scandalului alimentelor alterate din grădinițe.

Un anunț în acest sens a fost plasat pe pagina oficială a municipalității www.chisinau.md, la modulul Informații Publice/Posturi vacante.

De menționat că funcția a devenit vacantă după ce fostul director, Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb, a demisionat în urma scandalul licitațiilor trucate și a alimentelor alterate livrate în școli și grădinițe.

În ultimul său discurs, Tverdohleb a menționat că „poate trebuiau niște controale mai stricte la capitolul alimentelor în grădinițe și școli”, dar nu se simte vinovată în această problemă.

„Nu mă simt vinovată ca participantă. Eu nu sunt vinovată în aceste chestii. Alimentația nu este problema doar a direcțiilor de educație. Fast-food-ul care a fost abordat și dat în instituții, ce tot Tverdohleb e de vină? Nu”, a menționat Nagnibeda-Tverdohleb, care a deținut funcția de șefă DGETS din 2006.

Amintim că, în urma unor percheziţii operate de către ofiţerii CNA şi procurorii anticorupţie, anchetatorii au descoperit cazuri extem de grave de licitații trucate, în urma cărora furnizorii au livrat inclusiv alimente alterate, care apoi au ajuns sa fie consumate de copii în instituții din sistemul educaţional.

Cerințele specifice pentru ocuparea funcției de Director al Direcției generale Educație, Tineret și Sport se referă la studii superioare absolvite cu diplomă de licență în domeniul pedagogiei; studii de master în domeniile: educațional / administrație publică; experienţă profesională în domeniu de cel puțin 4 ani; experiență managerială de cel puțin 2 ani etc.

Termenul limită de depunere a actelor pentru participare la concurs este până la data de 1 februarie 2017.

Depunerea documentelor de participare la concurs şi desfăşurarea concursului vor avea loc la sediul Primăriei municipiului Chişinău din bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 83, (bir. 56, Serviciul resurse umane).

Publicitate

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal