Jurnal TV, obligat să părăsească sediul în 35 de zile

Jurnal TV, obligat să părăsească sediul în 35 de zile

Conducerea Jurnal Trust Media anunță că după aproape șapte ani de la lansare instituția media a fost obligată necondiționat să părăsească sediul. De asemenea, din 16 ianuarie 2017 postul va avea o grilă de emisie nouă, fiind păstrate doar câteva produse originale.

Jurnal Trust Media anunță că proprietarul clădirii în care se află instituția media a solicitat unilateral rezilierea contractului de arendă. De asemenea, instituția va modifica grila de emisie din 16 ianuarie curent.

„Cea mai recentă lovitură pe care am primit-o de la proprietarul clădirii în care avem sediul timp de aproape șapte ani. Pe neprins de veste, dânsul a hotărât să rezilieze unilateral și necondiționat contractul de locațiune, obligându-ne să părăsim sediul într-un termen de 35 de zile. Cine își imaginează cât de puțin cum funcționează o televiziune știe că este imposibil să respecți un termen atât de restrâns. Anume pe acest fapt au și mizat cei care stau în spatele acestei decizii.

Publicitate

Acestea fiind spuse, Jurnal Trust Media, din care fac parte postul Jurnal TV și postul de radio Jurnal FM, declară următoarele:

Considerăm imposibilă și inoportună desfășurarea unei activități normale a trustului în condițiile actuale.

Având de ales între a sista definitiv funcționarea Jurnal TV și a găsi o modalitate de a fi și în continuare alături de spectatorii noștri, am optat pentru o formulă nouă de televiziune a rezistenței în fața unui regim antipopular.

Anunțăm că, începând cu ziua de luni, 16 ianuarie 2017, ora 00:00, postul Jurnal TV va avea o grilă de emisie nouă, fiind păstrate doar câteva produse originale.

Declarăm ferm că pe parcursul acestor șapte ani am făcut tot ce ne stă în puteri pentru a promova adevărul, însă lupta cu un sistem oligarhic care și-a subordonat întregul stat și toate instituțiile este una inegală. O singură televiziune care activează pe cont propriu și din mijloace private, fără niciun ajutor din interior sau exterior, nu este în stare să concureze cu cineva care ignoră orice reguli civilizate de joc.

Sperăm că noua formulă nu-i va decepționa pe partenerii și pe spectatorii noștri fideli. Să opunem, împreună, rezistență! Să creăm, împreună, o televiziune nouă, o televiziune a Poporului!”, anunță conducerea instituției.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal