Oferiți economiilor dvs. mai multă siguranță și valoare adăugată!

Oferiți economiilor dvs. mai multă siguranță și valoare adăugată!
Foto: ProCreditBank


Viața noastră este asemenea unei avalanșe de emoții, stări și responsabilități. Suntem preocupați de experiențele de zi cu zi, și mai puțin de viitor. La banca germană ProCredit Bank am învățat să trăim azi, dar gândindu-ne la ziua de mâine și la siguranța financiară a familiei noastre. În acest sens economiilor le revine un rol foarte important.

 

Un cont de depozit deschis la o bancă sigură vă garantează în orice moment pregătirea necesară pentru achiziționarea unei locuințe, realizarea unui plan, sau pur și simplu - prevenirea unei situații imprevizibile. Plus la acestea, un cont de depozit oferă deponentului mai multe beneficii:

• Acasă banii sunt expuși diverselor riscuri. La ProCredit Bank banii sunt protejați, deoarece ProCredit Bank este o bancă sigură, cu acționari exclusiv din Germania și Olanda. Banca este monitorizată de către autoritățile de supraveghere financiară germană (BaFIN), fapt ce confirmă stabilitatea și securitatea ProCredit Bank. Siguranța dată nu costă nimic, așa cum banca nu aplică vreun comision de deschidere sau administrare a contului de depozit.

• Valoarea economiilor ținute „sub saltea” nu crește, din contra - descrește. La ProCredit Bank economiile cresc în fiecare zi, deoarece la deschiderea unui depozit banca oferă o rată procentuală anuală de 9%.

• Tranparența și corectitudinea sunt valori definitorii ale ProCredit Bank. Drept urmare, dobânda pe care banca o oferă clienților nu se modifică pe întreaga durată a depozitului, fiind FIXĂ, indifirent de oscilațiile de pe piața valutară sau alte circumstanțe. Acest lucru înseamnă că clientul este informat din start despre valoarea dobânzii și este sigur de suma exactă pe care o v-a ridica la finisarea termenului; coordonându-și bugetul total din timp.

ProCredit Bank apreciază clienții loiali pentru încrederea acordată și special pentru ei a implementat un program de loialitate. De asemenea, banca încurajează vârstnicii, care oferă un exemplu demn de urmat tinerei generații despre cum trebuie de economisit, oferindu-le condiții favorabile la deschiderea conturilor de depozit.

• Odată cu deschiderea unui depozit, deponentul contribuie direct la dezvoltarea sectorului real sau agrar al țării. ProCredit Bank este o bancă orientă spre dezvolatarea afacerilor mici și mijlocii, creditând proiecte de dezvoltare a întreprinderilor mici și mijlocii, agricultorilor, producătorilor etc. Economiile populației reprezintă o sursă directă de finanțare și dezvoltare a economiei țării. Aproape 30 000 de clienți din țara noastră au ales să-și păstreze economiile la ProCredit Bank și să contribuie la dezvoltarea a mii de afaceri mici și mijlocii, care pe lângă faptul că valorifică economia națională, creează noi locuri de muncă și produc servicii și produse „fabricat în Moldova”, fiind ulterior exportate în alte țări.

De la începutul activității sale banca a susținut și a dezvoltat campanii și inițiative care au contribuit la creșterea nivelului de economisire în Republica Moldova. În prezent, ProCredit Bank ocupă locul 7 în sistemul bancar, cu un portofoliu de depozite al clienților persoane fizice de peste 1,3 miliarde Lei.

„Pentru mine este important să știu că acționarii ProCredit Bank provin din străinătate, și anume din Germania, și că o parte principală din misiunea băncii este ceea de a consolida cultura economisirilor. Sunt absolut convins că economiile mele sunt în deplină siguranță la ProCredit Bank” menționează dl Anatol Scovorodin, titular de depozit.

ProCredit Bank a câștigat încrederea a peste 2 milioane de oameni în țările unde își desfășoară activitatea grupul ProCredit. Acest lucru garantează faptul că indiferent de situații, economiile deponenților sunt în siguranță, iar ProCredit Bank este mereu pregătit să-și îndeplinească obligațiile față de clienții săi.

Banca germană ProCredit Bank. Banca pe care puteţi conta.

*****
ProCredit Bank este o bancă cu 100% capital străin, cu acţionari exclusiv din Germania şi Olanda: ProCredit Holding, Germania (82,05%), KfW, Germania (14,1%) şi DOEN Foundation, Olanda (3,81%). Banca face parte din grupul financiar internaţional ProCredit, care îşi desfăşoară activitatea în 21 de ţări ale lumii în Europa de Est, America Latină şi Africa, precum şi în Germania.

ProCredit Bank este o bancă stabilă, orientată spre dezvoltarea pe termen lung a întreprinderilor mici şi mijlocii. Noi tindem să contribuim la dezvoltarea acestor întreprinderi, investind timp pentru a înţelege cu adevărat necesităţile lor, oferindu-le servicii bancare ajustate la specificul afacerii fiecărui client în parte.

ProCredit Bank oferă o gamă largă de servicii bancare simple şi accesibile. Noi credem că economiile reprezintă garanţia unui viitor stabil. Din acest motiv banca atrage o atenţie deosebită educării şi dezvoltării culturii economisirilor în rândul clienţilor.

ProCredit Bank tinde să stabilească standarde incontestabile cu privire la calitatea serviciilor oferite clienţilor săi în mod transparent şi onest, contribuind astfel la creşterea încrederii populaţiei faţă de activitatea băncilor.

Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa Specialistului Relaţii Publice, Eliza Frunză. Telefon: 022-836-431, e-mail: e.frunza@procreditbank.md

P.

Dacă tot ai ajuns aici...

...înseamnă că ți-a plăcut articolul sau te preocupă subiectul. Noi vrem să venim cu cât mai multe articole pe care să le citești până la final. Acum le poți spune direct jurnaliștilor din redacție ce vrei să citești și în ce format.

Noi păstrăm jurnalismul AGORA deschis tuturor. Nu avem în spate oligarhi sau politicieni și nimeni nu-i dictează editorului cum să scrie despre un subiect sau altul. Sprijinul tău ne va ajuta să ne păstrăm această independență. Orice contribuție, oricât de mare sau mică, este extrem de valoroasă pentru noi.

Sprijină AGORA astăzi cu doar 98 de lei. Mulțumim.

Vezi și aceste știri
Câte teste pentru depistarea COVID-19 sunt în Republica Moldova

Câte teste pentru depistarea COVID-19 sunt în Republica Moldova

Rusia: Au început alegerile parlamentare pentru Duma de Stat

Rusia: Au început alegerile parlamentare pentru Duma de Stat

Comisia Europeană cere statelor membre să îmbunătățească siguranța jurnaliștilor

Comisia Europeană cere statelor membre să îmbunătățească siguranța jurnaliștilor

Advertoriale
Peste 360 de femei au descoperit lumea digitală și secretele antreprenoriatului cu Women Digital Center (VIDEO)

Peste 360 de femei au descoperit lumea digitală și secretele antreprenoriatului cu Women Digital Center (VIDEO)

Laboratorul medical Invitro Diagnostics a ajuns și la Ungheni. Lansare cu servicii promoționale

Laboratorul medical Invitro Diagnostics a ajuns și la Ungheni. Lansare cu servicii promoționale

Concertul solo al Irinei Rimes a fost REPROGRAMAT pentru 24 septembrie. Biletele - valabile, însă în noi condiții

Concertul solo al Irinei Rimes a fost REPROGRAMAT pentru 24 septembrie. Biletele - valabile, însă în noi condiții

E un efort pe care nu-l putem face
singuri, așa că te așteptăm alături de noi
EMISIUNI
 • Oameni ca tine: Creatorul de zâmbete (VIDEO)
  Oameni ca tine: Creatorul de zâmbete (VIDEO)
 • Oameni ca tine | Un cuplu de la Ialoveni a pus pe roate o afacere creativă: „În dragoste și în business toate căile sunt bune”
 • Podcastul „Bilet în Parlament”: Tărț la PAS. Analizăm promisiunile noii majorități parlamentare și cât de reale sunt acestea (AUDIO)
 • Podcastul „Bilet în Parlament”: Viața de deputat, între glamour și birocrație. Discuție cu fostul parlamentar Vadim Pistrinciuc (AUDIO)
 • De la 11, cu Veaceslav Platon despre promisiunile electorale ale lui Veaceslav Valico
Cele mai populare
 • 1
  ZDG: Au plătit zeci de mii de lei pentru vacanță, luând și credite, dar au rămas fără călătorie. Agenția de turism i-a dus de nas (VIDEO)
 • 2
  Primăria Chișinău despre incidentul cu peretele căzut peste un autoturism: Demolarea nu fost autorizată
 • 3
  S-au supărat? Deputații BCS au părăsit plenul Parlamentului. Iată motivul
 • 4
  Se pune pe ordinea de zi a ședinței parlamentare un proiect de lege fără raportul comisie de fond? Grosu: „Cine a elaborat acest Regulament?”(FOCUS)
Autentificare
Ai uitat parola?
Salvează articolul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Articolele salvate pentru mai târziu, le vei putea găsi în profilul tău.

Urmărește subiectul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Subiectele urmărite le vei putea găsi în profilul tău.