VIDEO. Ozonizarea - ultimul răcnet în materie de curățenie. Vezi cine prestează acest serviciu în Moldova

VIDEO. Ozonizarea - ultimul răcnet în materie de curățenie. Vezi cine prestează acest serviciu în Moldova

Trebuie să recunoaștem că spălatul geamurilor și a podelelor nu este cea mai distractivă ocupație. Unii dintre noi amână mai ales spălatul geamurilor cu anii, în cel mai bun caz - până la sărbătorile de Paște. De birouri nici nu mai vorbim. Când se cere curățenie, avem nevoie de ajutoare harnice și rapide, căci curățenia nu ține doar de estetică, dar și de siguranță.

„Vedeți câtă murdărie este în frigider, atât și pe plasticul din frigider, sunt foarte mulți microbi și foarte periculoși. Aș sfătui ca mamele care au copii și vor să ducă o viață sănătoasă, un mod de alimentație corect, ar fi foarte corect și util să faceți curățenie așa. Ca să fie familia dvs sănătoasă și în siguranță”, spune angajata companiei Cangurul.md, Ana Romanescu.

Ana lucrează în echipa Cangur.md, o companie care prestează servicii de curățenie generală, de întreținere și de după reparație. Întreaga echipă s-a pomenit în biroul nostru, iar în câteva ore l-am văzut curat lună.

Publicitate
...

Echipei Cangurul.md nu i-a scăpat niciun colțișor din birou, iar cel mai important detaliu în toată povestea asta este ... ozonizarea.

„Ozonizarea este ultimul răcnet în domeniul curățeniei. Până acum se folosea strict în domeniile medicale, de exemplu în spitale sunt lămpi cu cuarț și produc acest ozon, sterilizează sala de operații. Noi avem un alt aparat, recent scos pe piață, elimină gaz. Se închid bine toate gurile de ventilare, geamurile și așa mai departe, procedura durează în funcție de metri cubi, poate fi de la 10 minute la o oră, două, trei, apoi se ventilează spațiul în cauză, rezultă că avem un spațiu sterilizat”, menționează Gheorghe Savin, șeful Departamentului Cleaning, „CANGURUL.MD”.

...

...

Cuvântul „gaz” sună terifiant, dar nimeni nu are de suferit atât timp cât se află în afara încăperii.

„Ce se întîmplă? Noi avem O3, trei molecule de oxigen, la un moment dat ele se divid, una din ele pleacă și atacă orice seamană virus, bacterie, ciupercă, materiale chimice, mirosuri neplăcute. Astfel are loc oxidarea. Celelalte două molecule se transofmră în oxigen și astfel are loc toată reacția în mediul respectiv, dar după asta, neapărat trebuie aerisit, bine bine ventilată încăperea. La sfârșit aveți cireașa de pe tort, care este mirosul ca după ploaia de primăvară”, adaugă Savin.

„Este foarte foarte curat, e adevărat că toată ziua s-a auzit un zumzet, aici, prin oficiu, erau momente când mă simțeam ca într-un spital și aveam senzația că aici nu sunt doamne care fac curățenie, ci medici care umblă cu niște pensule, tot felu lde echipamente și instrumentele de-ale lor, într-adevăr rezultatul este unul uimitor, geamurile sunt foarte curate, podeaua curată și probabil acest oficiu nu a fost atât de curat niciodată”, a declarat Tudor Darie, Director New Media Group.

...

Serviciile de curățenie ale echipei Cangurul.md costă de la 15 la 25 lei pentru un metru pătrat.

Acest material este elaborat cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Ministerului Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

P.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal