„Dimineața Guvernul ucrainean anunță că va recurge la deconectări regulate de curent electric din cauza blocadei teritoriilor, iar câteva ore mai târziu, la întâlnirea cu prim-ministrul moldovean, promite că va majora exportul de energie electrică în Republica Moldova. Memoria Guvernului nostru seamănă cu cea a peștilor de acvariu”, a spus Saakașvili într-un video postat pe Facebook.

Reamintim că premierul Republicii Moldova, Pavel Filip a avut luni, 13 februarie, o întrevedere la Kiev cu omologul său ucrainean, Vladimir Groisman.

„Noi vedem posibilități de aprofundare a cooperării privind exportul de energiei electrice și asigurarea unei situații energetice mai stabile și mai independente pentru vecinii şi partenerii noştri”, a spus Vladimir Groisman în cadrul unei conferințe de presă susținute împreună cu Pavel Filip, transmite ukrinform.ru.

 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!