Câțiva ani în urmă inginerul Shane Allendin Irlanda de Nord a cumpărat la de la licitație un mijloc de transport care nu mai era utilizat de forțele armate. Vehiculul era într-o stare foarte proastă și a fost necesar mult efort pentru a-l repara.

Tancul cântărește șapte tone, dar mijlocul de transport nu deteriorează carosabilul, fiindcă șenilele sunt acoperite cu un strat din plastic. 

După cum spune bărbatul călătoria până la bar îi Ia 15 minute, pentru a parcurge trei mile. Plăcerea de a merge la pub cu tancul costă proprietarul său destul de scump, având în vedere că pentru a face plinul este nevoie de circa 450de euro.

De remarcat că în Irlanda este permisă conducerea autoturismului du un conținut de alcool în sânge de până la 0,8 promile, ceea ce corespunde unei halbe de bere.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!