*Acest material este sponsorizat

VIDEO. FOTO. Evoluția care îți schimbă viața. Descoperă gama Valena Life și Allure, acum și în R. Moldova

VIDEO. FOTO. Evoluția care îți schimbă viața. Descoperă gama Valena Life și Allure, acum și în R. Moldova

Odeskabel Moldova şi Legrand România, specialistul global în infrastructuri electrice și digitale, anunță lansarea gamei de aparataj de câmp Valena Life și Allure în Republica Moldova. Valena Life și Allure este o gamă completă de întrerupătoare și prize, cu finisaje creative si soluții performante pentru casă, dar și pentru spațiile de birou. Mecanismul este inovator, cu o varietate de funcții și avantaje pentru fiecare.

„Filosofia acestui proiect constă într-un singur tip de mecanism, fac referire la mecanismul InMatic, care automat stă la baza conceptului, acest lucru ne oferă posibilitatea de a dezvolta oferta în două direcții, în două game distincte: Gama Valena Life și Gama Valena Allure”, menționează directorul general Legrand România, Călin Pașcalău

Valena Life este caracterizată de un design modern, deopotrivă simplu şi rafinat. Cele 16 finisaje pentru ramă și cele 3 finisaje pentru placa mecanismului invită utilizatorii să-și decoreze casa în stilul care îi reprezintă. Totodată, Valena Allure oferă utilizatorilor posibilitatea de a alege dintre materiale naturale precum metalul, sticla sau lemnul. Cu 22 de finisaje pentru ramă și 7 finisaje pentru placa mecanismului, Valena Allure ilustrează ultimele tendințe în design-ul interior.

VIDEO. FOTO. Evoluția care îți schimbă viața. Descoperă gama Valena Life și Allure, acum și în R. MoldovaVIDEO. FOTO. Evoluția care îți schimbă viața. Descoperă gama Valena Life și Allure, acum și în R. MoldovaVIDEO. FOTO. Evoluția care îți schimbă viața. Descoperă gama Valena Life și Allure, acum și în R. MoldovaVIDEO. FOTO. Evoluția care îți schimbă viața. Descoperă gama Valena Life și Allure, acum și în R. MoldovaVIDEO. FOTO. Evoluția care îți schimbă viața. Descoperă gama Valena Life și Allure, acum și în R. MoldovaVIDEO. FOTO. Evoluția care îți schimbă viața. Descoperă gama Valena Life și Allure, acum și în R. MoldovaVIDEO. FOTO. Evoluția care îți schimbă viața. Descoperă gama Valena Life și Allure, acum și în R. MoldovaVIDEO. FOTO. Evoluția care îți schimbă viața. Descoperă gama Valena Life și Allure, acum și în R. MoldovaVIDEO. FOTO. Evoluția care îți schimbă viața. Descoperă gama Valena Life și Allure, acum și în R. MoldovaVIDEO. FOTO. Evoluția care îți schimbă viața. Descoperă gama Valena Life și Allure, acum și în R. MoldovaVIDEO. FOTO. Evoluția care îți schimbă viața. Descoperă gama Valena Life și Allure, acum și în R. MoldovaVIDEO. FOTO. Evoluția care îți schimbă viața. Descoperă gama Valena Life și Allure, acum și în R. MoldovaVIDEO. FOTO. Evoluția care îți schimbă viața. Descoperă gama Valena Life și Allure, acum și în R. MoldovaVIDEO. FOTO. Evoluția care îți schimbă viața. Descoperă gama Valena Life și Allure, acum și în R. MoldovaVIDEO. FOTO. Evoluția care îți schimbă viața. Descoperă gama Valena Life și Allure, acum și în R. MoldovaVIDEO. FOTO. Evoluția care îți schimbă viața. Descoperă gama Valena Life și Allure, acum și în R. MoldovaVIDEO. FOTO. Evoluția care îți schimbă viața. Descoperă gama Valena Life și Allure, acum și în R. MoldovaVIDEO. FOTO. Evoluția care îți schimbă viața. Descoperă gama Valena Life și Allure, acum și în R. MoldovaVIDEO. FOTO. Evoluția care îți schimbă viața. Descoperă gama Valena Life și Allure, acum și în R. MoldovaVIDEO. FOTO. Evoluția care îți schimbă viața. Descoperă gama Valena Life și Allure, acum și în R. Moldova

„Gama Valena Life și Allure corespunde tuturor cerințelor pieței și schimbărilor, cum ar fi încărcătorul USB, dimer, senzorul de mișcare, boxa de sunet, care se integrează în sistemul existent de cablaj. E o gamă modernă și nu scumpă”, a notat, directorul comercial Odeskabel Moldova, Călin Suruceanu.

Fiind prezenți la prezentarea gamei Valena, participanții s-au arătat încântați de siguranța și funcționalitatea produsului.

„Timpul de montare s-a micșorat, mi se pare că s-a micșorat nu la 50 de procente cum spun dumnealor, dar chiar la 70 de procente. Este comod, se fixează ușor, se fixează bine”, spune Ivanciuc Ion.

„Îmi pare instalarea destul de comodă, rapidă, ușoară. Chiar și dacă vorbim de simțul tactil, am instalat acum și este plăcut la atingere. Un plus este și protecția pentru copii. Ceea ce este nou, comoditatea de a lucra. Acum s-au gândit și la meșter. Ca final pentru utilizator, el nu cunoaște ce este înăuntru, dar este protecția pentru instalator, sunt avantaje. Ceva bun, un produs bun”, crede Alexandru.

„Gama are  trei priorități, disponibilitatea în Republica Moldova, în toate rețelele și supermarketurile specializate în electrocasnice, a doua este mecanismul inovator și calitatea acestuia, îl ajută foarte mult pe instalator în a conecta, iar a treia sunt finisajele și tipurile de rame, de peste 150 de funcțiuni, pe care consumatorul final le apreciază”, precizează directorul comercial Odeskabel Moldova, Călin Suruceanu.

Gama Valena are o istorie complexă de 16 ani, care s-a definit într-un mod exclusiv și aparte, iar noua generție vine cu și mai multă inovație, oferind o altă metodă de abordare a cotidianului.

P.

P.

Vezi și aceste știri
Armata ucraineană a doborât 60 din cele 70 de rachete lansate asupra țării de trupele ruse. Pene de curent, înregistrate în mai multe regiuni

Armata ucraineană a doborât 60 din cele 70 de rachete lansate asupra țării de trupele ruse. Pene de curent, înregistrate în mai multe regiuni

CSE a dispus revizuirea tarifului la energia electrică. Principalii furnizori urmează să depună cereri la ANRE (DOC)

CSE a dispus revizuirea tarifului la energia electrică. Principalii furnizori urmează să depună cereri la ANRE (DOC)

MAEIE condamnă în termenii cei mai duri atacurile brutale cu rachete ale Federației Ruse asupra țării vecine

MAEIE condamnă în termenii cei mai duri atacurile brutale cu rachete ale Federației Ruse asupra țării vecine

Advertoriale
Orange Systems Academy explorat de studenţii UTM în cadrul unui stagiu de practică

Orange Systems Academy explorat de studenţii UTM în cadrul unui stagiu de practică

Anul acesta tu ești Moș Crăciun cu cardul de credit CIAO de la EXIMBANK!

Anul acesta tu ești Moș Crăciun cu cardul de credit CIAO de la EXIMBANK!

„Pământul ne hrănește, iar noi putem să îl răsplătim cu grija noastră” – lecții dedicate Zilei Mondiale a Solului (VIDEO)

„Pământul ne hrănește, iar noi putem să îl răsplătim cu grija noastră” – lecții dedicate Zilei Mondiale a Solului (VIDEO)

EMISIUNI
 • Prepare for Future | Adam Sigel, Viitorul industriei de gaming și al storytelling-ului
  Prepare for Future | Adam Sigel, Viitorul industriei de gaming și al storytelling-ului
 • DESCIFRAT| Strategia Securității Alimentare 2023-2030: Ce capacitate are R. Moldova să-și acopere necesarul de produse de bază, ce importăm și cum ne afectează crizele (VIDEO)
 • PROFESIONIȘTII| Pictor: „Artistul poate și trebuie să nu fie flămând și sărac” (VIDEO)
 • PROFESIONIȘTII | Activist civic: „Există stereotipurile că tot ce fac oamenii din ONG-uri, fac doar pentru bani. Acei oameni nu sunt activiști civici” (VIDEO)
 • Prepare for Future #11, Marcela Lefter - Viitorul energetic al Moldovei și al întregii planete
Cele mai populare
 • 1
  O rachetă a fost descoperită în apropierea orașului Briceni, anunță Ministerul Afacerilor Interne (FOTO)
 • 2
  Ultima oră! Se reduce rata de bază până la 20%. Octavian Armașu prezintă noile decizii de politică monetară (LIVE)
 • 3
  Ex-președintele georgian Mihail Saakașvili ar fi fost otrăvit cu mercur și arsen. Maia Sandu: „Necesită transfer la un spital adecvat pentru a-i salva viața”
 • 4
  Prețul nucilor cu coajă pe piața moldovenească este sub 30 de lei. Se așteaptă o majorare la începutul lui decembrie
Canalul nostru de pe YouTube
Autentificare
Ai uitat parola?
Salvează articolul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Articolele salvate pentru mai târziu, le vei putea găsi în profilul tău.

Urmărește subiectul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Subiectele urmărite le vei putea găsi în profilul tău.