*Acest material este sponsorizat

VIDEO. FOTO. Evoluția care îți schimbă viața. Descoperă gama Valena Life și Allure, acum și în R. Moldova

VIDEO. FOTO. Evoluția care îți schimbă viața. Descoperă gama Valena Life și Allure, acum și în R. Moldova

Odeskabel Moldova şi Legrand România, specialistul global în infrastructuri electrice și digitale, anunță lansarea gamei de aparataj de câmp Valena Life și Allure în Republica Moldova. Valena Life și Allure este o gamă completă de întrerupătoare și prize, cu finisaje creative si soluții performante pentru casă, dar și pentru spațiile de birou. Mecanismul este inovator, cu o varietate de funcții și avantaje pentru fiecare.

„Filosofia acestui proiect constă într-un singur tip de mecanism, fac referire la mecanismul InMatic, care automat stă la baza conceptului, acest lucru ne oferă posibilitatea de a dezvolta oferta în două direcții, în două game distincte: Gama Valena Life și Gama Valena Allure”, menționează directorul general Legrand România, Călin Pașcalău

Valena Life este caracterizată de un design modern, deopotrivă simplu şi rafinat. Cele 16 finisaje pentru ramă și cele 3 finisaje pentru placa mecanismului invită utilizatorii să-și decoreze casa în stilul care îi reprezintă. Totodată, Valena Allure oferă utilizatorilor posibilitatea de a alege dintre materiale naturale precum metalul, sticla sau lemnul. Cu 22 de finisaje pentru ramă și 7 finisaje pentru placa mecanismului, Valena Allure ilustrează ultimele tendințe în design-ul interior.

VIDEO. FOTO. Evoluția care îți schimbă viața. Descoperă gama Valena Life și Allure, acum și în R. MoldovaVIDEO. FOTO. Evoluția care îți schimbă viața. Descoperă gama Valena Life și Allure, acum și în R. MoldovaVIDEO. FOTO. Evoluția care îți schimbă viața. Descoperă gama Valena Life și Allure, acum și în R. MoldovaVIDEO. FOTO. Evoluția care îți schimbă viața. Descoperă gama Valena Life și Allure, acum și în R. MoldovaVIDEO. FOTO. Evoluția care îți schimbă viața. Descoperă gama Valena Life și Allure, acum și în R. MoldovaVIDEO. FOTO. Evoluția care îți schimbă viața. Descoperă gama Valena Life și Allure, acum și în R. MoldovaVIDEO. FOTO. Evoluția care îți schimbă viața. Descoperă gama Valena Life și Allure, acum și în R. MoldovaVIDEO. FOTO. Evoluția care îți schimbă viața. Descoperă gama Valena Life și Allure, acum și în R. MoldovaVIDEO. FOTO. Evoluția care îți schimbă viața. Descoperă gama Valena Life și Allure, acum și în R. MoldovaVIDEO. FOTO. Evoluția care îți schimbă viața. Descoperă gama Valena Life și Allure, acum și în R. MoldovaVIDEO. FOTO. Evoluția care îți schimbă viața. Descoperă gama Valena Life și Allure, acum și în R. MoldovaVIDEO. FOTO. Evoluția care îți schimbă viața. Descoperă gama Valena Life și Allure, acum și în R. MoldovaVIDEO. FOTO. Evoluția care îți schimbă viața. Descoperă gama Valena Life și Allure, acum și în R. MoldovaVIDEO. FOTO. Evoluția care îți schimbă viața. Descoperă gama Valena Life și Allure, acum și în R. MoldovaVIDEO. FOTO. Evoluția care îți schimbă viața. Descoperă gama Valena Life și Allure, acum și în R. MoldovaVIDEO. FOTO. Evoluția care îți schimbă viața. Descoperă gama Valena Life și Allure, acum și în R. MoldovaVIDEO. FOTO. Evoluția care îți schimbă viața. Descoperă gama Valena Life și Allure, acum și în R. MoldovaVIDEO. FOTO. Evoluția care îți schimbă viața. Descoperă gama Valena Life și Allure, acum și în R. MoldovaVIDEO. FOTO. Evoluția care îți schimbă viața. Descoperă gama Valena Life și Allure, acum și în R. MoldovaVIDEO. FOTO. Evoluția care îți schimbă viața. Descoperă gama Valena Life și Allure, acum și în R. Moldova

„Gama Valena Life și Allure corespunde tuturor cerințelor pieței și schimbărilor, cum ar fi încărcătorul USB, dimer, senzorul de mișcare, boxa de sunet, care se integrează în sistemul existent de cablaj. E o gamă modernă și nu scumpă”, a notat, directorul comercial Odeskabel Moldova, Călin Suruceanu.

Fiind prezenți la prezentarea gamei Valena, participanții s-au arătat încântați de siguranța și funcționalitatea produsului.

„Timpul de montare s-a micșorat, mi se pare că s-a micșorat nu la 50 de procente cum spun dumnealor, dar chiar la 70 de procente. Este comod, se fixează ușor, se fixează bine”, spune Ivanciuc Ion.

„Îmi pare instalarea destul de comodă, rapidă, ușoară. Chiar și dacă vorbim de simțul tactil, am instalat acum și este plăcut la atingere. Un plus este și protecția pentru copii. Ceea ce este nou, comoditatea de a lucra. Acum s-au gândit și la meșter. Ca final pentru utilizator, el nu cunoaște ce este înăuntru, dar este protecția pentru instalator, sunt avantaje. Ceva bun, un produs bun”, crede Alexandru.

„Gama are  trei priorități, disponibilitatea în Republica Moldova, în toate rețelele și supermarketurile specializate în electrocasnice, a doua este mecanismul inovator și calitatea acestuia, îl ajută foarte mult pe instalator în a conecta, iar a treia sunt finisajele și tipurile de rame, de peste 150 de funcțiuni, pe care consumatorul final le apreciază”, precizează directorul comercial Odeskabel Moldova, Călin Suruceanu.

Gama Valena are o istorie complexă de 16 ani, care s-a definit într-un mod exclusiv și aparte, iar noua generție vine cu și mai multă inovație, oferind o altă metodă de abordare a cotidianului.

P.

P.

Vezi și aceste știri
CEC solicită CA Bălți să se expună cu privire la termenul de executare a deciziei emise de instanța de judecată

CEC solicită CA Bălți să se expună cu privire la termenul de executare a deciziei emise de instanța de judecată

Liber până la primul semnal de sirenă sau cum oamenii legii monitorizează agresorii și inculpații ce poartă brățara electronică (VIDEO)

Liber până la primul semnal de sirenă sau cum oamenii legii monitorizează agresorii și inculpații ce poartă brățara electronică (VIDEO)

Noi alerte de călătorie! Restricțiile impuse cetățenilor moldoveni (DOC)

Noi alerte de călătorie! Restricțiile impuse cetățenilor moldoveni (DOC)

Advertoriale
Abonament ACCESIBIL. Creat cu grijă pentru persoanele cu necesități speciale

Abonament ACCESIBIL. Creat cu grijă pentru persoanele cu necesități speciale

Centrele de inovație și producție ale companiei Herbalife Nutrition obțin o certificare importantă în domeniul sănătății și securității

Centrele de inovație și producție ale companiei Herbalife Nutrition obțin o certificare importantă în domeniul sănătății și securității

La bancomatele maib cumperi și vinzi valută la cel mai bun curs 24/7

La bancomatele maib cumperi și vinzi valută la cel mai bun curs 24/7

E un efort pe care nu-l putem face
singuri, așa că te așteptăm alături de noi
EMISIUNI
 • Copiii știu mai bine: Care-i treaba cu șefii, ce mașini conduc și de ce au camere video în birou (VIDEO)
  Copiii știu mai bine: Care-i treaba cu șefii, ce mașini conduc și de ce au camere video în birou (VIDEO)
 • Copiii știu mai bine: Soluții noi pentru probleme vechi sau ce ne facem cu rănile căpătate la terenul de joacă (VIDEO)
 • Copiii știu mai bine: Gadgeturile noastre de toate zilele (VIDEO)
 • Copiii știu mai bine: Viața de după căsătorie sau „iubirea asta nu ți-i trali-vali” (VIDEO)
 • Oameni ca tine: Creatorul de zâmbete (VIDEO)
Cele mai populare
 • 1
  Ultima oră! Instanța de judecată a decis scoaterea Marinei Tauber din cursa pentru Primăria Bălți
 • 2
  Exercițiu teoretic: Ce se întâmplă cu alegerile de la Bălți, dacă Tauber este exclusă din cursă. Răspunsul lui Postică
 • 3
  Ministerul Apărării nu ia becul. Motivul pentru care reprezentanții instituției au refuzat trofeul (VIDEO)
 • 4
  Reprezentantul Marinei Tauber la CEC: „Candidata rămâne în cursă”
Canalul nostru de pe YouTube
Autentificare
Ai uitat parola?
Salvează articolul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Articolele salvate pentru mai târziu, le vei putea găsi în profilul tău.

Urmărește subiectul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Subiectele urmărite le vei putea găsi în profilul tău.