*Acest material este sponsorizat

Zidind case din cărămidă Brikston ai tot dreptul la mândrie!

Zidind case din cărămidă Brikston ai tot dreptul la mândrie!

A construi la standarde europene în Republica Moldova a devenit un trend. Din ce în ce mai mulţi oameni aleg să îşi zidească casele cu cărămidă de la Brikston şi să se bucure de admiraţia celor din jur.

Acum 2 ani, Republica Moldova a făcut un pas important în armonizarea legislaţiei cu cea europeană, prin publicarea unui amendament la normativul privind proiectarea clădirilor cu pereţi din zidărie. Acum orice moldovean are acces la tehnologiile de ultima oră în construcţia caselor proprii, tehnologie utilizată în toată Uniunea Europeană.

Prin prezenţa la târgul de construcţii compania „Brikston” vrea să transmită la cât mai mulţi oameni despre faptul că au posibilitatea să facă economii la construcţia şi exploatarea caselor în care vor locui familiile lor!

Blocurile ceramice Brikston sunt oficial recunoscute în Republica Moldova, în proiectarea clădirilor cu pereţi din zidărie de cărămidă şi pot fi folosite la ridicarea unor case de care fiecare cetăţean poate fi mândru. Acum orice moldovean poate construi o casă din zidărie de cărămidă modernă, rezistentă şi care se construieşte mai repede decât până acum.

Blocurile ceramice mari aduc beneficii importante utilizatorilor:

● Izolarea termică mult mai bună duce la economii ale cheltuielilor de întreţinere;
● Costurile de transport şi manipulare sunt mai mici, întrucât au o greutate mai mică decât materialele tradiţionale;
● Spor la punerea în operă, datorită dimensiunii mari a produselor;
● Mai mult spaţiu util, prin reducerea grosimii pereţilor, la acelaşi confort termic;
● Izolare fonică mult îmbunătăţită.

Aşadar, cei care îşi fac case cu cărămida Brikston vor putea plăti facturi reduse la gaz şi energie şi vor avea garanţia unei case trainice. Aceste cărămizi sunt produse cu tehnologie vest-europeană de ultima oră, disponibile acum şi în Republica Moldova.

Blocurile ceramice, care sunt permise prin ordinul Ministerului Dezvoltării Regionale şi  Construcţiilor pentru a fi folosite în proiectare, aduc pentru cei care le aleg, economii nu doar în construcţia casei, ci şi după ce aceasta a fost finalizată. 

Din 2015 încoace, cel puţin 500 de case din Republica Moldova au fost construite cu cărămidă de la Brikston şi, ca urmare, beneficiarii acestora vor economisi în total peste 3 GWh/an de energie, faţă de cazul în care ar fi folosit materiale tradiţionale.

În contextul în care preţurile la gaz şi energie electrică sunt mari, devine din ce în ce mai importantă izolarea termică a locuinţelor. Cărămizile cu un coeficient ridicat de izolare termică de la Brikston izolează casa mult mai bine decât cărămizile tradiţionale, în condiţiile aceleiaşi grosimi de zid. 

Despre BRIKSTON

Brikston Construction Solutions S.A. este unul dintre principalii jucători ai pieţei româneşti de materiale pentru zidărie şi finisaje. Compania are în spate o experienţă de 50 ani şi peste 400.000 de locuinţe ridicate cu produsele fabricate.

Atenţia deosebită acordată materiei prime utilizate şi tehnologiei de fabricaţie au condus la elaborarea unui produs de zidărie realizat la standardele și normativele în vigoare. Astfel a rezultat gama de cărămizi şi blocuri ceramice BRIKSTON, cu un înalt grad de rezistenţă la compresiune.Fiind constant prezenţi în topul liderilor materialelor de construcţii din România, Brikston își dorește să crească permanent şi să devină prima referinţă în materie de produse pentru zidărie şi finisaje.

Brikston a devenit unul dintre cei mai mari distribuitori de produse pentru zidăria de faţadă, oferind peste 100 de nuanţe şi mai mult de 10 tipuri de produse. Alături de ţigla ceramică de la Imerys, Brikston este printre puţinii producători de pe piaţă care oferă soluţii din argilă pentru întreaga casă.

În 2012, Brikston a devenit primul producător de cărămidă de pe piaţa românească care are în portofoliu 3 certificări: ISO 9001 - managementul calitaţii; ISO 14001 - managementul mediului şi OHSAS 18001 - securitate şi sănătate ocupaţională, care atestă preocuparea companiei pentru toate aspectele fundamentale ale desfăşurării activităţii în domeniul fabricării cărămizilor.

În anul 2007, pachetul majoritar de acţiuni a fost preluat de Advent International, care a realizat investiţii şi schimbări majore în companie, iar din 2014 compania este deţinută majoritar de fondul de investiţii ADM Capital.

Din mai 2015, produsele Brikston sunt oficial recunoscute şi în Republica Moldova în proiectarea clădirilor cu pereţi din zidărie.

P.

P.

Vezi și aceste știri
Șapte luni de război: Protest cu cruci organizat în fața ambasadei Rusiei în R. Moldova (FOTO)

Șapte luni de război: Protest cu cruci organizat în fața ambasadei Rusiei în R. Moldova (FOTO)

Membrii principalului partid politic din Rusia solicită să lupte în Ucraina, susține formațiunea

Membrii principalului partid politic din Rusia solicită să lupte în Ucraina, susține formațiunea

La doi de ani la incendiul de la Filarmonica Națională, a fost lansat concursul internațional pentru reabilitarea edificiului

La doi de ani la incendiul de la Filarmonica Națională, a fost lansat concursul internațional pentru reabilitarea edificiului

Advertoriale
Învață de la specialiștii DAD Human Capital cum să selectezi candidații potriviți în procesul de recrutare a personalului

Învață de la specialiștii DAD Human Capital cum să selectezi candidații potriviți în procesul de recrutare a personalului

Start înregistrare pentru stagiu în Moldcell Academy, ediția din 2022

Start înregistrare pentru stagiu în Moldcell Academy, ediția din 2022

Sucursala maib „Mircea cel Bătrân” și-a redeschis ușile după renovare și modernizarea modelului operațional

Sucursala maib „Mircea cel Bătrân” și-a redeschis ușile după renovare și modernizarea modelului operațional

E un efort pe care nu-l putem face
singuri, așa că te așteptăm alături de noi
EMISIUNI
 • DESCIFRAT| Distribuirea lemnelor de foc sau drumul celor 5 metri ster: De la lista întocmită de primării, la stocurile care se golesc (VIDEO)
  DESCIFRAT| Distribuirea lemnelor de foc sau drumul celor 5 metri ster: De la lista întocmită de primării, la stocurile care se golesc (VIDEO)
 • Moldova, I am back! | Cristina Tocari, tânăra care a revenit din Franța pentru a transforma plasticul în bijuterii (VIDEO)
 • DESCIFRAT| Meniul preșcolarilor, între posibilități și necesități (VIDEO)
 • Moldova, I am back! | Nicolai Croitoru: „Pot să mă mândresc că echipa mea e formată practic în proporție de 80% din persoane revenite de peste hotare”(VIDEO)
 • DESCIFRAT| Cum (NU) face față Chișinăul inundațiilor de după ploi cu un sistem de canalizare pluvială din 1980. Care sunt soluțiile (VIDEO)
Cele mai populare
 • 1
  Kadîrov refuză să ia parte la „mobilizarea parțială” anunțată de Vladimir Putin. Mitinguri anti-război au avut loc la Groznîi
 • 2
  S-ar putea să vedeți tehnică militară pe drumurile din țară. Ministerul Apărării explică: Nu vă panicați
 • 3
  Ambasada R. Moldova în Federația Rusă va lucra și în weekend. Motivul - numărul mare de cereri pentru perfectarea titlurilor de călătorie
 • 4
  Moldova s-a clasat pe locul doi la campionatul Mondial de pescuit sportiv la crap (FOTO)
Canalul nostru de pe YouTube
Autentificare
Ai uitat parola?
Salvează articolul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Articolele salvate pentru mai târziu, le vei putea găsi în profilul tău.

Urmărește subiectul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Subiectele urmărite le vei putea găsi în profilul tău.