Cei doi presupuși teroriști au fost arestați în Marsilia, chiar în centrul orașului, potrivit digi24.ro.

Ministerul francez de Interne a anunțat că măsurile de securitate au fost sporite în toată țara.

Cei doi bărbați în vârstă de 23, respectiv 39 de ani, erau căutați de mai mult timp de forțele speciale. Ei erau bănuiți că ar fi plănuit un atac pe teritoriul Franței. Surse apropiate anchtei spun că cei doi voiau să acționeze duminică, în timp ce în țară se va desfășura primul tur al alegerilor prezidențiale. Alte surse spun însă că atacul era pregătit pentru un miting al candidatului la președinție Francois Fillon, miting care s-a desfășurat vineri, la Montpellier.

Polițiștii vor să percheziționeze apartamentul în care locuiau cei doi suspecți. Au fost chemați geniștii pentru a verifica dacă în apartament se află explozibili. De altfel, locatarii imobilului au fost evacuați până când vor fi încheiate verificările, notează sursa citată.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!