La Gustar nimeni nu vă va întreba dacă sunteți gata sau nu să faceți acest pas. Doar vă invităm la o sărbătoare frumoasă, care vă aparține! Celor care au decis să-și organizeze o nuntă în stil tradițional, le rămâne doar să întâmpine cu pâine și sare nașii și oaspeții dragi. StarNet a pregătit pentru toată familia Gustar un eveniment pe care îl veți ține minte încă mult timp de acum înainte. Vă veți bucura de costumele tinerilor însurăței, o masă mare și chiar o ladă plină cu zestrea nevestei.

Fiecare va putea să intre în rolul mirelui și al miresei, să facă fotografii, să zâmbească mult și bine alături de prietenii săi  - într-un cuvânt, să se distreze pe cinste! Iar pentru ca distracția să fie și mai completă StarNet va pune la dispoziție serviciul de Wi-Fi gratuit, cu cel mai bun internet din Moldova, pe tot teritoriul festival!

Cu StarNet ești liber să descoperi nunta moldovenească adevărată dar și serviciile sale de cea mai înaltă calitate!

P.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!