Chișinău, ora 17:00: Circulă 3 rute de troleibuz și 4 rute de autobuz

Chișinău, ora 17:00: Circulă 3 rute de troleibuz și 4 rute de autobuz

Primăria Capitalei anunță că în seara zilei de vineri s-a reușit deblocarea tuturor străzilor pe care circulă transportul public. Pe rută au ieșit troleibuzele 22, 24 și 5, dar și patru rute de autobuz. În pofida urgiei, la Chișinău nimeni nu a anulat Paștele Blajinilor. Primăria a dispus să se facă ordine în cimitire până sâmbătă seara. 

Primăria municipiului Chişinău informează despre situaţia în oraş, la ora 17.00, ca urmare a condiţiilor meteo:- Toate străzile principale din oraş, pe unde circulă transportul public, au fost deblocate.- La traseu au ieşit 3 rute de troleibuz: nr. 22, nr. 24 şi nr. 5, însă acestea circulă conform unor itinerarii modificate şi mai scurte. Ruta nr. 5: Calea Ieşilor (Parcul „Alunelul”) - Gara Feroviară; Ruta nr. 24: bd. Mircea cel Bătrân - bd. Renaşterii Naţionale („Circul”); Ruta nr. 22: Calea Ieşilor (Restaurantul „Butoiaş”) - bd. Constantin Negruzzi (Gara Feroviară).- La traseu au ieşit mai multe rute de autobuz, şi anume: ruta nr. 5, ruta nr. 23, ruta nr. 26, ruta nr. 19 şi ruta nr. 122.- Până la această oră, peste 270 de blocuri de locuinţă au fost reconectate la reţeaua centralizată de încălzire. Responsabilii din cadrul SA „Termoelectrica” se află în teritoriu, pentru a acorda suport gestionarilor fondului locativ la reconectarea blocurilor de locuinţă.- La moment, în teren acţionează toate echipele de intervenție din cadrul Î.M. „Asociaţia de gospodărire a spațiilor verzi”, ÎM „Exdrupo”, Direcției situații excepționale a municipiului Chișinău, ÎM „Lumteh”, RED Union Fenosa, ale preturilor de sector, întreprinderilor municipale de gestionare a fondului locativ şi întreprinderilor pentru servicii locative, inclusiv cu toate unităţile de transport din dotare.- La lichidarea consecinţelor intemperiei intervin carabinierii şi Forţele Armate.- Conform deciziei Comisiei municipale pentru situaţii excepţionale, activităţile de intervenţie vor continua în regim non-stop, inclusiv în zilele de Paştele Blajinilor, duminică şi luni.- ÎM „Combinatul Servicii Funerare” a mobilizat toate serviciile municipale, astfel ca până sâmbătă seara, să asigure curăţarea teritoriilor cimitirelor.Pe întreg teritoriul municipiului Chişinău se acţionează în continuare, pentru lichidarea treptată a consecinţelor ninsorii.

Publicitate

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal