TOP Cinci cele mai citite știri ale lunii aprilie pe Agora

TOP Cinci cele mai citite știri ale lunii aprilie pe Agora

De la funcționarea sistemului de supraveghere video, la incidentul din cadrul show-ului „Românii au talent” și plecarea lui Mânzat din sala de judecată înainte ca magistrații să-i dicteze sentința. Astfel a „pendulat” interesul vizitatorilor Agora în luna aprilie.  Cea mai vizualizată știre în această lună a depășit 70 de mii de afișări. Vedeți în continuare ce articole au intrat în top cinci, la acest capitol. 

1. Curtea de Conturi explică de ce sunt nule amenzile aplicate prin sistemul de supraveghere a traficului rutier

Publicitate

Autor:

La începutul lunii aprilie, reprezentanții Curții de Conturi au prezentat neregulile grave depistate ca urmare a monitorizării procesului de management al sistemelor de supraveghere a traficului rutier. Autoritatea a venit cu mai multe argumente care demonstrează nulitatea proceselor verbale de constatare a contravenției din cauza modului în care sunt întocmite.

Știrea a fost vizualizată de peste 70 de mii de ori, ocupând locul întâi în clasament.

2. VIDEO cu DRONA: Cum arată castelul familiei Stati de la Trușeni

Autor:

Un interes aproape similar a fost manifestat și pentru castelul de la Trușeni al familiei Stati, filmat cu drona de un activist civic. Articolul a fost vizuașizat de aproape 69 de mii de ori.

3. VIDEO. Geta Burlacu, Adriana Ochișanu și Zinaida Julea, luate la întrebări în emisiunea „Lumina”: De ce susțin artișii votul uninominal

Autor:

Pe locul trei se situează o știre publicată în ultimele zile ale lunii aprilie. Este vorba de emisiunea „Lumina” în care autorul a întrebat mai multe interprete de la noi de ce s-au filmat în spoturi video declarând că susțin inițiativa democraților de modificare a sistemului electoral și introducerea votului uninominal. În doar două zile articolul a fost vizualizat de peste 50 de mii de ori, adunând mii de comentarii și sute de distribuiri pe Facebook.

4. VIDEO. Incident la „Românii au talent”: Un gimnast din Nisporeni a căzut de pe trambulină în timp ce-și prezenta numărul artistic

Autor:

Trei tineri din Nisporeni au impresionat juriul și publicul de la „Românii au talent”. Cei trei sunt sportivi, membri ai trupei „Zburătorii”. Tipul de sport pe care îl practică este gimnastica la trambulină.

În momentul prestației pe scenă unul dintre membri a alunecat și a căzut de pe trambulină. Subiectul a adunat peste 46 de mii afișări pe Agora.

5. Valerian Mânzat ar fi fugit din sala de judecată

Autor:

Top cinci cele mai citite articole pe Agora în luna aprilie este încheiat de știrea că avocatul vedetă Valeria Mânzat ar fi fugit din sala de judecată. Acesta a părăsit instanța înainte ca magistrații Curții de Aepl să dicteze sentința prin care este condamnat la 9 ani de închisoare cu executare.

AGORA este parte a grupului Interact Media, care mai deține și site-ul dedicat publicului feminin - EA.MD. Amintim că portalul de știri AGORA este câștigătorul premiului „Jurnalismul de inovație” la Gala CJI Jurnaliștii ANULUI 2017. La fel, produsul nostru mediatic a fost nominalizat la premiul național de etică de către breasla jurnalistică.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal