„Ziua ușilor deschise” la „Heritage”: Investește în copii, investește în viitor!

„Ziua ușilor deschise” la „Heritage”: Investește în copii, investește în viitor!

Pentru prima dată în Moldova, la 1 septembrie 2017 îşi va deschide larg uşile o şcoală internaţională care propune standarde internaţionale de studii. 

Școala Internațională „Heritage” oferă copiilor dreptul la educaţie relavantă, inclusivă şi holistică, care stimulează gândirea critică, inteligența emoționala şi autoexprimarea.

Pe 25 aprilie, în cadrul evenimentului public „Ziua ușilor deschise”, conducerea şcolii, experţi internaţionali de la „Heritage” au răspuns la întrebările vizitatorilor timp de cinci ore.

Publicitate
...

„Am rămas impresionată de oportunitățile pe care le oferă școala pentru copiii mei. Cu siguranță este un proiect de succes.”

„Era necesar ca și în Republica Moldova să avem o școală cu certificare internațională, care oferă elevilor studii la cele mai înalte standarde, aici, acasă.”

Cele mai multe întrebări au vizat calitatea echipei de profesori, procesul educaţional, cât şi posibilităţile de a primi o diplomă certificată internaţional.

Bogdana Adamu, Director Școala Internațională „Heritage”: „Heritage înseamnă „moștenire”, pentru că prin educație, în primul rând, sunt împărtășite cunoştinţele şi experienţa cu tânăra generaţie, iar copiii le acumulează şi le multiplică, creând un nou viitor pentru țara noastră.”

...

Școala „Heritage” va implementa acelaşi concept inovativ aplicat în peste 1800 de instituţii de învăţământ din 90 de țări ale lumii. Acesta oferă absolvenților avantaje incontestabile, comparativ cu instituțiile de învățământ tradiționale. „Heritage” aliniază standardele educaţionale moldoveneşti cu un program curricular acreditat internaţional, care promovează urmărirea calificărilor educaţionale, prin învăţarea limbii engleze în combinaţie cu romană şi rusă.

De ce să alegi școala „Heritage”:

1. Calitatea educaţiei

2. Infrastructură perfect confortabilă

3. Studierea disciplinelor obișnuite prin metode interesante

4. Nivel înalt al cunoștințelor de limbă engleză

5. Două diplome la absolvirea liceului - națională și internațională

6. O atenție deosebită pentru dezvoltarea personalității elevilor

7. Siguranța copiilor

...

...

...

Școala Internațională „Heritage” își va începe activitatea la 1 septembrie 2017 și va avea la bază atât programul național de studii, cât și cel internațional. Totodată, elevii vor avea posibilitatea să își aleagă obiectele cu predare în limba engleză. Diplomele „Heritage” vor fi recunoscute la nivel internațional.

Lucrările de construcție pentru sediul Școlii Internaționale „Heritage” au fost inițiate în luna noiembrie 2016, iar valoarea totală a investițiilor constituie 10 milioane de euro. Suprafața totală de construcție este de aproximativ 7500 de metri pătrați, iar capacitatea instituției de învățământ va fi de 450 de elevi, cu o echipă de profesori și personal administrativ în număr de 100 de persoane.

Mai multe detalii despre Școala Internațională „Heritage” sunt disponibile la numărul de telefon 022 829925, 062022210 (9:00-18:00) sau la adresa de email [email protected].

P.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal