Cine sunt speakerii celui mai mare eveniment digital din Republica Moldova, Rock IT

Cine sunt speakerii celui mai mare eveniment digital din Republica Moldova, Rock IT

Pe 11 și 12 mai va avea loc cea mai mare conferință de profil din Republica Moldova, Rock IT. Conferința aduce speakeri de valoare și promite a fi un eveniment de referință pentru industria IT și de publicitate online din regiune.

George Carey Simos- prezentarea „Hacking Platform Mechanics to Drive Social Media Succes” și workshop-ul „Growth Hcaking for Startups in 2017 and Beyond”.

Cofondator și comunicator principal al „We are Social Media” (wersm.com), unul dintre cele mai mari site-uri independente dedicate social media și marketingului digital.

Publicitate

Autor:

Călin Fusu- prezentarea „Where to play & how to win? External (market positioning) vs internal (capabilities & resources) view of a company”

Acţionar majoritar şi direc­torul executiv al grupului Neogen, care de­ţine site-ul Bestjobs.ro. Grupul Neogen deține o plat­formă de recrutare, numită CeeVee, prin inter­mediul căreia recrutorii pot găsi candidaţii po­triviţi pentru posturile disponibile, având acces la o bază de date actuală cu CV-uri ale per­soanelor care îşi caută un job în diferite domenii de activitate. În 2007, Neogen a a achiziționat site-ul Faces.md - o rețea de socializare pentru adolescenți și tineri. Faces.md care avea la acea vreme 100.000 de utilizatori înregistrați și care le oferea posiblitatea să voteze profilele utilizatorilor.

Pe parcusul anilor, datorită cifrei de afaceri înregistrate, moldoveanul a intrat în mai multe clasamente ale celor mai bogați români. În 2013, Călin Fusu a intrat în topul celor mai bogaţi oameni din România, întocmit de revista Forbes. Atunci, moldoveanul avea în conturi 5 milioane de euro, sumă ce l-a clasat pe locul 474.

Autor:

Andrei Costescu- prezentarea „Whats is your relationship with your phone? Do you spend a lot of time on it with a couple of apps you use every day?” At Rockit Moldova 2017 you are going to find the secrets behind a successful mobile app from one of the best professionals in CEE Andrei Costescu from mReady!

Ce se va întâmpla după ce perioada aplicațiilor de pe telefon va lua sfârșit? Și despre demistificarea aplicațiilor de pe telefon. Va vorbi despre factorii de care trebuie să ții cont atunci când vrei să creezi o aplicație pe mobil astfel încât să aibă o bună prezență pe mobile.

CEO și fondator al companiei mReady, specializată în elaborarea de soluții B2B pe mobil (aplicații mobile) pentru cei care își doresc să crească sau să creeze prezența în acest mediu. În prezent, mReady creează aplicaţii mobile (Android şi iOS) la comandă pentru agenţii şi clienţi din România şi din strainătate. În perioada octombrie 2011 şi iulie 2012, mReady a dezvoltat 23 de proiecte și a lansat 46 de aplicaţii atât pe Android cât şi pe iOS. Acum, în portofoliul de clienţi se regăsesc nume sonore precum Coca-Cola, How to Web, KPMG, TAROM, KFC sau Vodafone.

Autor:

Beata Biel- jurnalist polonez, specializată în data journalism.

Beata Biel a lucrat pina luna trecuta la Google News Lab o devizie speciala creata de Google care face traininguri în mod special pentru jurnalisti. Ea este un jurnalist renumit si premiat din Polonia care a avut o prezentare și la conferința Rockit din Varșovia de la începutul anului organizat tot de DCN.

Autor:

Doina Ciobanu - recunoscută pentru popularitatea sa de reviste ca Vogue, Forbes, ELLE, GQ și Harper’s Bazaar. Având o experiență de comunicare la evenimente precum Web Summit și Festival of Marketing, gazdă și prezentatoare la Social City London și WGSN Future Awards, Doina este parte din generația „millennials”, recunoscând și promovând puterea rețelelor sociale.

A fost numită de Forbes una dintre cele 19 antreprenoare de top din Romania, de două ori ca una dintre cele mai influente „fashion Icon” din Romania și de două ori ca „Best Personal Style’ by Elle”.

Autor:

Doina a lucrat cu branduri de lux ca Agent Provocateur, Fendi și Versace și a fost primul influencer digital care a reprezentat imaginea unei campanii marca Paul Smith. De asemenea, a lucrat cu branduri de produse beauty ca L’Oréal și Bobbi Brown. În ciuda faptului că zboară la fiecare două săptămâni, pozează și partricipă la evenimente-cheie organizate la Londra, Doina absolvă ciclul de licență în Științe Politice și Diplomație.

Grăbește-te să-ți iei un bilet pentru Rockit Digital Conference ’17 cu doar 29 USD, accesând bit.ly/rockit17! În ziua evenimentului prețul biletelor va fi de 39 USD, în măsura disponibilității

Autor:

Vezi detalii despre eveniment pe www.facebook.com/events/2688157802099322 și la www.rockit.md

Evenimentul este organizat de Academia ROCKIT (ROCKIT ACADEMY) în parteneriat cu TEKWILL, CIVITTA și Asociația Specialiștilor în Relații Publice și Comunicare

Evenimentul are loc la Tekwill, cu suportul Ministerului Afacerilor Externe al Estoniei, al Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională și al Guvernului Suediei prin intermediul Agenției Suedeze pentru Dezvoltare și Cooperare Internațională (Sida) în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC Tekwill”.

Rock the Digital cu #rockitmoldova !

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal