Care este cel mai ieftin televizor de 48 inch vândut în R. Moldova? Are un raport calitate-preț foarte bun!

Care este cel mai ieftin televizor de 48 inch vândut în R. Moldova? Are un raport calitate-preț foarte bun!

Horizon 48HL737F este un televizor FullHD, performant, cu diagonala de 121 cm și mai ieftin decât toată concurența. Mai simplu spus, Horizon se poziționează în gama de preț low-cost, dar cu o calitate peste medie. Vedeți la ce preț se vinde în Republica Moldova.

Cu un design atractiv, televizorul Horizon 48HL737F se integrează perfect în orice decor. De culoare neagră, ramă îngustă ce face ca imaginea să pară și mai mare, dimensiuni 1050 x 80 x 665 mm, avand o greutate de 13,5 Kg, el poate fi dispus și pe perete într-o sufragerie sau într-un dormitor.

Potrivit televizoareieftine.eu, televizoarele Horizon oferă un raport calitate-preț foarte bun. Vă puteți convinge și singuri, urmărind review-urile foarte bune pe care le primesc pe eMAG, cel mai mare site de comerț online din România.

Publicitate

Plus la asta, televizoarele Horizon beneficiază de 3 ani garanție și au o calitate a imaginii FullHD.

Design:

Designul este cel clasic pe care îl întâlnim la majoritatea televizoarelor Horizon dar și la unele modele de la LG. Calitatea materialelor nu este foarte departe de un televizor premium.

Ramele sunt destul de înguste, singura puțin mai lată este cea de la baza ecranului unde se regăsește sigla. Astfel ecranul este foarte bine pus în evidență.

Suportul cu 2 picioare vine să completeze designul clasic cu o notă de eleganță și în același timp asigură o stabilitate foarte bună. După preferință putem înlocui acest suport cu unul pentru perete compatibil Vesa 400 x 400.

Imagine:

Chiar dacă Horizon 48HL737F nu iese în evidență foarte tare cu designul, calitatea imaginii este cu adevărat importantă iar din acest punct de vedere, acest model vine cu ecran de tip Direct LED.

Avantajul acestui tip de ecran este iluminarea uniformă ca urmare a dispunerii ledurilor pe toată suprafața ecranului. Astfel nu există probleme de bleeding cum apar chiar și la televizoarele moderne dar de tip Edge LED.

În altă ordine de idei contrastul este foarte bun, acesta măsurând 4000:1, iar luminozitatea 300 cd/mp, iar ca rezultat avem culori vibrante apropiate de cele reale, imaginea fiind clară și bogată în detalii.

Sunet:

Horizon 48HL737F ne oferă un sistem audio Nicam 2.0 cu puterea totală de 12W și tehnologie Dolby Digital Plus. Nu ar fi stricat un sistem de 20W dar să nu uităm totuși că este un televizor cu preț de buget, iar dacă ne dorim un sunet mai puternic soluția este un sistem audio extern.

Smart:

Modelul 48HL737F nu este cu tehnologii Smart dar asta nu vă împiedică să vizionați filme de pe un hard sau stick conectat pe USB sau să conectați un PC/laptop prin HDMI.

De asemenea o soluție elegantă pentru a completă acesta capitol lipsă ar fi un Chromecast sau Amazon Fire TV pentru a putea face streaming prin wireless de pe un gadget Android sau PC/laptop pe televizor.

Porturi:

În lista de porturi regăsim cam toți conectorii posibili: 2 x HDMI, USB, Scart, component, intrare PC (VGA), minijack, Slot CI+

Concluzie:

Horizon 48HL737F este cea mai bună variantă de buget din toate punctele de vedere: preț, calitate, garanție. Televizorul poate fi cumpărat în magazinul online ZAP, care asigură livrare gratuită oriunde în Moldova.

P.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal