5 motive pentru care Instagram nu poate înlocui o Fotocarte

5 motive pentru care Instagram nu poate înlocui o Fotocarte

Astăzi, Instagram numără 400 milioane de utilizatori activi. Potrivit brandwatch.com, peste 60 la sută accesează zilnic Instagram-ul, astfel încât devine mai popular chiar decât Facebook. 90 la sută din utilizatori au vârsta mai mică de 35 de ani. Într-o singură zi, se distribuie în jur de 80 milioane de fotografii. Selena Gomez este cea mai urmărită persoană pe Instagram, are peste 69,5 milioane de urmăritori. Cu toate astea, Celebook.md vine cu 5 motive pentru care Instagram, dar și alte rețele sociale nu vor putea înlocui niciodată o Fotocarte scoasă de la tipar- un album cu fotografii de înaltă calitate, cu o copertă tare și cerneală care repetă sută la sută culorile captate cu un aparat de fotografiat de exemplu sau chiar cu un telefon mobil performant. 

E bine să stochezi poze pe Instagram, dar ratezi multe dacă nu le păstrezi într-o Fotocarte personalizată.

1. E mult mai comod să răsfoiești o Fotocarte decât un set de poze stocate pe Instagram, mai ales când ai oaspeți. În fața unui telefon încap cel puțin două capuri, pe când o Fotocarte poate aduna în jurul ei cel puțin 4 privitori.

Publicitate

2. În mare parte, pe Instagram se postează poze în care apar coapse dezgolite pe plajă sau la piscină și mâncare. Pizza este cel mai popular produs alimentar pe Instagram, după sushi și steak. Un album aduce o gamă mult mai largă de emoții, căci e personalizat și cuprinde poze atent selectate, cu o poveste în spate, făcute de regulă în timpul unor evenimente importante. Altfel zis, pe Instagram nu ai multe de văzut, mai ales de când a apărut noul curent - fundul gol, imortalizat undeva în natură.

3. O Foto carte poate fi lăsată moștenire generațiilor viitoare, pe când un cont de Instagram, cu tot cu poze, moare odată cu utilizatorul, oricât de macabru ar suna asta.

4. Spre deosebire de Instagram, nu ai nevoie de internet sau acces la Wi-Fi ca să răsfoiești o Foto carte. O poți lua cu tine și la capătul lumii.

5. Rudele, prietenii sau familia ta se pot supăra dacă postezi pe Instagram anumite poze în care apar și ei. Cei mai mulți utilizatori ai rețelelor sociale țin, totuși, la viața lor privată. Însă dacă vor apărea în albumul tău cu fotografii, doar se vor bucura.

Vestea bună e că până și cei mai înrăiți utilizatori de Internet, în principal de Instagram sau Facebook, o să adore procesul de machetare a Fotocărții. Se face totul online, în Editorul Celebook. Îți creezi un cont, accesezi editorul online Celebook, adaugi fotografiile, le aranjezi în pagină, iar dacă ai ceva de spus, poți scrie și texte pe paginile Fotocărții. Trimite comanda online, de restul se ocupă Celebook.md. Fotocartea se tipărește în Olanda și îți este livrata în decurs de 14 zile oriunde în Moldova.

Amintirile merită cea mai frumoasă haină, așa cum este Fotocartea.

P.

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal