Mai Dulce, chiar și în criză!

Mai Dulce, chiar și în criză!

Pe 21 mai, în intersecţia străzilor Vlaicu Pârcălab cu Veronica Micle din Chişinău, revine „Cel mai dulce festival din Estul Europei”. Din gravă lipsă de resurse financiare, explicabilă prin situația economică precară a țării, la cea de-a cincea ediție, organizatorii nu promit focuri de artificii, ci doar își așteaptă prietenii dragi, costumați cât mai colorat, la un offline în care să schimbe îmbrățișări, să mănânce o prăjitură bună, să cumpere un suvenir de la un artizan local, să facă multe poze colorate și să aplaude copii talentați.

Anul acesta, echipa K Lumea ia măsuri anti-criză. Va lua „cu dulcişorul” bucuria, fericirea, plăcerea, zâmbetele şi le va scoate din lumea virtuală la plimbare, în intersecţia Pârcălab și Micle din Chișinău! Anume aici, începând cu ora 12 vă aşteaptă zeci de deserturi, litri de limonadă, artizani cu suvenire ochioase, producători locali cu bunătăţi de te lingi pe degete şi multă distracţie pentru copii! Și nu uitați de Târgul Copiilor Cuminți, de Teatrul Gastronomic, unde în acest an vor fi 6 ateliere minunate, dar și de concursuri și spectacol de muzică cu tinere talente.

...

Publicitate

Ca de obicei, la Festivalul „Mai Dulce”, cei mai iscusiţi patiseri-amatori se vor duela pentru tradiţionalul trofeu „Cireaşa de pe Tort”!

...

Pe lângă faptul că evenimentul transformă Chişinăul pentru o zi în cea mai colorată capitală a lumii, evenimentul are și o cauză socială.

Din prețul de 50 de lei al biletului de intrare, vor fi acoperite costurile festivalului, iar din banii rămași va fi susținut proiectul Arterapia, demarat acum 1 an. Primele rezultate pot fi deja admirate în 2 secții ale Spitalului Clinic Municipal pentru copii Nr. 1 din Chișinău, decorate cu personaje din povești.

Citește și Interviul cu Nata Albot. „Video. E greu să organizezi festivaluri în RM. Nata Albot: Nu putem acoperi financiar proiectele noastre”

Echipa K Lumea a venit cu ideea vindecării copiilor prin Arterapie, transformând spațiile de spitale sumbre în unele mai prietenoase și luminoase. Intrați pe pagina proiectului Arterapia ca să vă convingeți de metamorfozele făcute de K Lumea.

Dacă veniți costumați cât mai colorat, atunci economisiți pe bilet și îl luați cu doar 35 de lei!

...

Copiii până la 12 ani și bunicii care vor prezenta actul de pensionar vor intra GRATUIT. Pentru ceilalți, găsiți BILETE aici.

Mai multe detalii despre Festivalul Mai Dulce, găseşti pe pagina de facebook a evenimentului!

...

...

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal