Jérémy a alergat la Paris. A fost o cursă care s-a desfășurat în perioada 10 mai 2017 până 14 mai 2017. „Am colectat, pe diverse canale, aproape 1900€, dintre care 1.000 € sunt pentru copiii orfani din Țârnova. Prietenul meu Cedric Verleye a acceptat provocarea de a alerga și el 100 km. Pe parcursul cursei s-au alăturat unii colegi de serviciu. Am fost însoţit şi de unii alergători care erau în competiție pe o durată de 5 zile. În total am fost circa 6500 de persoane, care am alergat. Dintre care, 30 de persoane au alergat pe tot parcursul acestor zile din timpul cursei”, a recunoscut tânărul din Franța.

Au donat 55 de persoane, de la 1 euro până la 500 de euro. „Din acești bani vom procura cărți pentru copiii din Țârnova (minim 500 de cărți). Restul, pentru necesitățile acestor copilași”, a subliniat tânărul.

Ulterior, cărțile vor fi distribuite în perioada 8-15 iunie. Jeremy a precizat că au existat și momente grele. „Primele zile au fost cele mai grele, pentru ca am avut o durere puternică la genunchi, și pentru că am alergat și dimineața și dupa serviciu”, a recunoscut Jeremy.

În acest moment, tânărul este într-o perioadă de recuperare, și revine pe 7 iunie în cadrul unei curse la Chișinău. Va fi un circuit de 6-10 km.

Precizăm că, Jeremy este un francez în vârstă de 29 de ani. A locuit în Moldova pe parcursul a 3 ani, munca acestuia a fost legată de atragerea și consilierea investitorilor străini. În acest moment locuiește la Paris, dar călătorește des în Moldova.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!