Cu prințul William și Ducesa de Cambridge, Roger Federer, Donna Air si Ben Fogle printre invitați, e normal să presupunem că evenimentul în cadrul caruia Pippa Middleton și James Matthews își vor lega destinele va costa destul de mult, scrie revita One

Conform experţilor în planificarea de nunţi, evenimentul de sâmbătă va costa în jur de 250.000 de lire sterline, adică de 15 ori mai mult decât o nuntă obişnuită organizată în Marea Britanie.

Suma, calculată de Bridebook.co.uk, include costurile de caterig (70.000 de lire sterline), rochia de mireasă a Pippei (10.000 de lire sterline), un tort cu şase etaje (2.600 lire sterline), un cameraman cu drone (4.000 de lire sterline), decoraţiunile (5.125 lire sterline) şi rochiile domnişoarelor de onoare (2.250 lire sterline).

Costurile totale se ridică la aproape 250.000 de lire sterline, adică atât cât a costat inelul de logodnă pe care viitorul mire i l-a oferit Pippei Middleton.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!